Boerderijcamping De Hullu in Zuidzande
Minicamping in de provincie Zeeland

De eigenaren van Boerderijcamping De Hullu in Zuidzande, een minicamping in de provincie Zeeland, heten u graag van harte welkom op hun boerderij en camping welke gekenmerkt worden door een authentieke zwarte schuur. Er zijn in totaal 17 kampeerplaatsen waar de gast uit kan kiezen. Het kampeerterrein biedt u voldoende beschutting want deze is omgeven met een windsingel. Omdat auto's alleen tijdens het halen en brengen op het terrein mogen komen, is het kampeerterrein van Boerderijcamping De Hullu in Zuidzande, een minicamping in de provincie Zeeland, een kinderveilige camping.

boerencamping Hullu Zuidzande

Op boerderijcamping De Hullu beschikt men over modern en schoon sanitair. Er is voor de kleinste gasten een aparte ruimte met babybadje gemaakt, zodat ook deze kleine gast rustig kan badderen. Kinderen kunnen zich op het terrein uitstekend vermaken. Bij wat minder goed weer staat er ook een mooie speelschuur tot hun beschikking. Maar ook kan men zich natuurlijk heel goed vermaken op de mooie Zeeuwse stranden. Natuurlijk zijn er op de camping ook dieren aanwezig, zoals kippen, konijnen en schapen.

minicamping Hullu zuidzande

Deze mooie Zeeuwse stranden zijn slechts enkele kilometers van boerderijcamping De Hullu in Zuidzande gelegen. U kunt hier heerlijk zonnebaden, zwemmen in de zee of 's-avonds genieten van de mooie zonsondergangen. Door de unieke ligging van Zuidzande zijn ook dagtochtjes naar België mogelijk. Brugge, Gent en Knokke liggen op slechts korte afstand. Maar ook indien u geen gebruik wilt maken van de auto, maar heerlijk met de wind om het hoofd wilt fietsen, dan kunt u dat hier ook eindeloos doen. U zult geen spijt krijgen van een kampervakantie op deze mooie minicamping in Zeeland.

Wilt u meer weten over deze minicamping in Zeeland?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Hullu in Zuidzande

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina