Boerderijcamping De Hoge Hof in Groesbeek
Minicamping in de provincie Gelderland

Op Boerderijcamping De Hoge Hof in Groesbeek, een minicamping in de provincie Gelderland kunt u kiezen hoe u wilt overnachten: op de camping, in een appartement of in de trekkershut. Maar één ding staat vast.... u verblijft in één van de mooiste gebieden van Nederland: Het Rijk van Nijmegen. U verblijft op een nog in bedrijf zijnde boerderij waar u het boerenleven van nabij kunt meemaken.De familie Langeveldt wil u graag verwelkomen op Boerderijcamping De Hoge Hof in Groesbeek, een minicamping in de provincie Gelderland.

Boerderijcamping De Hoge Hof in Groesbeek, Gelderland

 

Vanaf Boerderijcamping De Hoge Hof in Groesbeek geniet u van de mooie uitzichten over het heuvellandschap. De voorzieningen zijn zondermeer goed, alle plaatsen hebben een ruime selectra voorziening van 16 ampère en er zijn voldoende watertappunten voorhanden. In het sanitairgebouw bevindt zich tevens een keuken voor gezamenlijk gebruik. Er is o.a. een fornuis, magnetron en natuurlijk ook een plaats om uw afwas te doen.

minicamping De Hoge hof in Groesbeek, Gelderland

 

U verblijft hier op boerderijcamping De Hoge Hof in Groesbeek op een mooie centrale locatie. Wandelen (denk aan de Nijmeegse vierdaagse), fietstochten maken of musea bezoeken. Alles is goed te doen. Maar natuurlijk ook een bezoekje aan het prachtige Nijmegen kunt u niet overslaan. Ook voor de kinderen is op de camping en in de omgeving voldoende vertier en vermaak. Zo kan men de boer ook helpen met het melken van de koeien.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Hoge Hof in Groesbeek

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina