Boerderijcamping De Hoge Haren in Tuil
Boerencamping in de provincie Gelderland

Boerderijcamping De Hoge Haren in Tuil, een boerencamping in de provincie Gelderland heeft alles wat gasten op een boerderijcamping te wensen hebben: ruime standplaatsen, uiterst moderne sanitaire voorzieningen, grote parkeerplaats voor de auto en heel veel gezelligheid. Die gezelligheid start al bij aankomst: u wordt verwelkomt met een kopje thee of koffie. Tevens verblijft u hier op een actief boerenbedrijf. U krijgt op Boerderijcamping De Hoge Haren in Tuil, een boerencamping in de provincie Gelderland, het gevoel deel uit te maken van het boerenleven.

 

Boerderijcamping De Hoge Haren in Tuil,

 

 

In 2013 zijn alle sanitaire voorzieningen op Boerderijcamping De Hoge Haren in Tuil geheel vernieuwd. alles is heel modern en super mooi.Zo zijn er voor de dames 3 toiletten, 2 douches en 2 gesloten wascabines. De heren hebben 1 toilet minder, maar daarvoor in de plaats 2 urinoirs. Ook is er een invalidentoilet met douche.Alle plaatsen zijn voorzien van 6 ampere stroomaansluiting en een verharde plaats voor de voortent. De auto's worden gedurende uw verblijf op een ruime parkeerplaats gestald naast de camping. Tevens beschikt deze boerencamping over een gezellig terras en een activiteitenzaal/cafeetje.

 

De Hoge Haren in Tuil, boerencamping in Gelderland

 

 

De Betuwe is een geweldig mooie streek, vooral in het voorjaar als de fruitbomen in bloei staan. Mooi opvolgend van soort en kleur. U kunt op diverse plaatsen bij stalletjes streekprodukten kopen. Vooral fiets en wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Er zijn vele historische gebouwen en dorpen te vinden. Ook diverse kastelen zijn zeker de moeite waard om de Middeleeuwen te "proeven". Ok de diverse markten in o.a. Zaltbommel, Tiel en Geldermalsen zijn hel gezellig. Een reden te meer om ook eens te kamperen op Boerderijcamping De Hoge Haren in Tuil, een boerencamping in de provincie Gelderland.

 

Wilt u nog meer weten over deze mooie boerencamping in Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Hoge Haren in Tuil

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina