Boerderijcamping De Heikant in Berkel-Enschot
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

Wilt u kamperen op een echte boerderij met paarden kom dan eens op (kampeer)bezoek op Boerderijcamping De Heikant in Berkel-Enschot, een minicamping in de provincie provincie Noord-Brabant. Berkel-Enschot is gelegen vlakbij de grotere stad Tilburg, in het mooie bourgondische Brabantse land. De Er staan twee velden tot beschikking van de gasten, waarvan 1 met weidse uitzichten over de velden. In de omgeving liggen ook de Loonse- en Drunense duinen. U zlt versteld staan van de schitterende omgeving waar Boerdeijcamping De Heikant in Berkel-Enschot, een minicamping in de provincie Noord-Brabant, is gelegen.

boerderijcamping De Heikant in Berkel-Enschot

 

Het keuken- en sanitairgebouw van Boerderijcamping De Heikant in Berkel-Enschot zijn in 2008 geheel vernieuwd. Naast natuurlijk verwarming, de mooie douches en toiletten zijn er nu ook voorzieningen voor mindervaliden. Voor de kinderen is er vertier genoeg op de camping zelf, er is o.a. een speelruimte gemaakt. Maar maak ook een per huifkar een tocht door de omgeving. Heerlijk rustig genieten. Natuurlijk kunt u het mooie Brabant ook ontdekken (misschien wel op de beste manier) op de fiets. Er zijn lange routes te fietsen, die u zelf kunt samenstellen omdat het veelal knooppunt routes zijn.

minicamping De Heikant in Berkel-Enschot, Noord-Brabant

 

In de omgeving van Boerderijcamping De Heikant in Belkel-Enschot zijnalle noodzakelijke voorzieningen. Ook de steden Tilburg (7 km), 's-Hertogenbosch (18 km) of het mooie Belgie op slechts 25 kilometer zijn bezoekjes waard. Maar met of zonder kinderen moet u naturlijk ook naar de Efteling, De Beekse Bergen, Het Autotron, enz. Zoals u kunt lezen is er volop vermaak om en aantal weken hier als gast van Jo en Harrie Kolen, tevens eigenaren van de gelijknamige kampeerboerderij, te verblijven.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Heikant in Berkel-Enschot.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina