Boerderijcamping De Hal in Den Burg
Minicamping in de provincie Noord-Holland (Texel)

Jan-Jacob en Patricia Keijser zijn de trotse eigenaren van Boerderijcamping De Hal in DEn Burg, een minicamping in de provincie Noord-Holland, op het Waddeneieland Texel. Met de hulp van hun ouders runnen zij de minicamping en de boerderij. Op deze actieve boerderij heeft men schapen en pleegt men akkerbouw. Er zijn 15 ruime plaatsen verdeeld over drie velden, hetgeen de rust bevordert. Alle plaatsen op Boerderijcamping De Hal in Den Burg, een minicamping in de provincie Noord-Holland (Texel).

 

boerderijcamping De Hal in Den Burg, Texel, minicamoing in Noord-Holland

 

Het moderne sanitair van boerderijcamping De Hal in Den Burg is gevestigd in de oude stolpschuur. Het bestaat uit vier ruime douches elk met aparte wasgelegenheid, drie toiletten, een urinoir en spoelkeukens.overal in het gebouw is vloerverwarming aanwezig. Buiten is een speciale afvoer voor het legen van uw chemisch toilet. Ook is er een koelvriescombinatie, een centrifuge en (tegen vergoeding) een was-droogcombinatie beschikbaar. Natuurlijk is er ook wifi tegen kleine vergoeding voor de kampeerders beschikbaar. Op het terrein van de minicamping staan ook een aantal picknicktafels voor algemeen gebruik. Indien u wilt mag u ook gebruik maken van het mooie gastenverblijf, deze is geschikt voor 2 personen en volledig ingericht.

 

Minicamping De Hal in Den Burg op Texel

Den Burg, waar minicamping De Hal vlak bij gevestigd is, is een hele gezellige plaats. Het hele eiland Texel is trouwens in de zomer heel druk en gezellig. De gezellige fietspaden voeren u mooi over het eiland, waar u in de dorpen heerlijk kunt winkelen en op een terrasje kunt genieten van een hapje en drankje. Maar ook op het mooie Noordzeeestrand kunt u een pachtige tijd doorbrengen. De leuke strandtenten bieden u ook bij iets minder mooi weer een goede beschutting. U kunt dat allemaal uitproberen indien u kampeert op deze leuke minicamping.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Holland (Texel)?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping De Hal in Den Burg.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina