Boerderijcamping De Groene Waard in Noordeloos
Mini camping in de provincie Zuid-Holland

Boerderijcamping De Groene Waard in Noordeloos, een minicamping in de provincie Zuid-Holland, is gelegen in het hart van Nederland, de Groene Alblasserwaard. Het decor van de camping is een groot gebied met honderden knotwilgen. Eigenlijk ligt deze minicamping dichter bij het dorpje Hoornaar. Hier vindt u ook de supermarkt, een bank een slager en ook een gezellig restaurant. Er zijn 15 vrij te kiezen plaatsen op het terrein voorzien van een 6 amp. stroomaansluiting Ook is de boerderijcamping gelegen op een zgn. Donk, een hooggelegen plaats in het waterrijke gebied. Bas en Mattie Verspuij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan Boerderijcamping De Groene Waard in Noordeloos, een mini camping in de provincie Zuid-Holland.

 

Boerderijcamping De Groene Waard in Noordeloos, mini camping in Zuid-Holland

 

Er zijn nette voorzieningen op Boerderijcamping De Groene Waard in Noordeloos aanwezig. Naast de mooiste gratis voorziening, rust, treft u uitstekende sanitaire voorzieningen. Het gebouw is verwarmd met gescheiding afdelingen voor dames en heren. Er zijn 2 douches, 5 wastafels, 1 urinoir, 3 toiletten, stortplaats chemisch toilet, 2 afwas-/ spoelplaatsen. Er zijn geen speeltoestellen voor kinderen, vandaar dat dit dé plek is waar u de stress van u voelt afglijden. De zondag is voor Bas en Mattie een rustdag, dus geen aankomst en vertrek op deze dag!

 

Mini camping De Groene Waard in Noordeloos, Zuid-Holland

 

Het maken van mooie fietstochten door de omgeving van Boerderijcamping De Groene Waard in Noordeloos is geweldig. De uitgestrekte landerijen en weilanden, de mooie oude én super moderne boerderijen, het vele water....het is gewoon genieten. Maak ook eens kennis met het moderne boerenbedrijf. Er zijn veel agrariërs die u hun bedrijf willen tonen en uitleggen hoe alles in zijn werk gaat. Informatie kunt u opvragen bij de campingbeheerders. De minicamping is zo mooi centraal gelegen waardoor u binnen korte tijd vele interressante plaatsen kunt bezoeken, o.a. Gorinchem op slechts 7 km afstand. Er zijn nog veel meer bezienswaardigheden en activiteiten. Informatie vindt u op de website van de boerderijcamping.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Groene Waard in Noordeloos.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina