Boerderijcamping De Fruitgaard in Noordbroek
Minicamping in de provincie Groningen

Gerrit en Cornelia Bosschaart, zijn de eigenaren van Boerderijcamping De Fruitgaard in Noordbroek, een minicamping in de provincie Groningen. Naast de camping beheert men ook nog een fruitbedrijf. Het camping gedeelte bevindt zich in de pruimengaard. Het is een kleine camping met 11 kampeerplaatsen. De sanitaire voorzieningen bevinden zich in een schuur en voldoen aan de gestelde eisen, ze bestaan uit  2 toiletten, 2 douches, 1 wasruimte en een aanrecht met 2 wasbakken.

Boerderijcamping De Fruitgaard in Noordbroek, boerencamping in Groningen

Bij Boerderijcamping De Fruitgaard in Noordbroek staat een karakteristieke Oldambster boerderij. Vanuit de camping kunt u natuurlijk de weide wereld in trekken. U zult verwachten dat het Groningse land er kaal en plat is, maar u zult ervaren dat dat toch heel anders kan zijn. Bij de Blauwe Stad en bij het Schildmeer kunt u heerlijk genieten van het water.

Boerencamping De Fruitgaard in Noordbroek, minicamping in Groningen

Zodra u erop uit trekt geniet u van de prachtige omgeving. Afgewisseld vergezichten, dan weer een bos of boerderijen. De Groningse cultuur is erg oud. Een bezoekje aan de diverse kerken, musea en molens zal u verbaasd doen staan.  Natuurlijk bezoekt u o.a. Vesting Boertange, maar ook de stag Groningen met zijn Olde Griese. Zoals u zult ervaren is boerderijcamping De Fruitgaard in Noordbroek een ideale startplaats voor deze uitstapjes.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij minicamping De Fruitgaard in Groningen
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Fruitgaard in Noordbroek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina