Boerderij-camping "De Flierweide" in Bathmen
Minicamping in de provincie Overijssel

De Familie Flierman, eigenaar van Boerderij-camping "De Flierweide" in Bathmen, een minicamping in de provincie Overijssel, wil u graag uitnodigen voor een bezoek aan hun mooi gelegen camping welke op ongeveer 300 meter van het dorp Bathmen aan de rand van het Traasterbos ligt. Bathmen is een gemoedelijk en gezellig dorp, ligt fraai midden in het groene hart van Salland tussen oude Hanzestad Deventer en het natuurgebied de Holterberg. Het Traasterbos ligt direct achter de camping en bestaat uit ruim 30 hectare bos, waar u heerlijk van de natuur kunt genieten tijdens prachtige boswandelingen. Als u vanaf de camping zuidwaarts kijkt ziet u een rijkdom aan weidelandschap. Het zeer afwisselende landschap heeft ook andere aantrekkelijkheden te bieden zoals houtwallen, essen, landgoederen en allerlei karakteristieke boerderijen. Op dit stukje platteland zijn vele fiets- en wandel-mogelijkheden waar je ook de rust, de stilte en de ruimte vindt. Een mooie locatie voor deze omgeving is dus Boerderij-camping "De Flierweide" in Bathmen, een minicamping in de provincie Overijssel.

Ingang boerderijcamping De Flierweide n Bathmen

Karakteristiek voor Bathmen zijn de woorden gemoedelijk, kleinschalig en echt. In het centrum van het dorp treft u de fraaie Brink aan. In het dorp Bathmen bevinden zich verschillende eetgelegenheden en winkels alles binnen één kilometer afstand vanaf Boerderijcamping "De Flierweide" in Bathmen. De Brasserie, een Steakhouse, twee Cafétaria's en een Chinees behoren tot deze eetgelegenheden. Tot de winkels behoren onder andere twee warme bakkers, een grote supermarkt, twee slagerijen, een bank en een postkantoor, daarnaast zijn er nog allerlei andere winkels. Bij de receptie van Boerderij-camping "De Flierweide" in Bathmen kunt u terecht voor uitgebreide folderpost van bezienswaardigheden in de omgeving, diverse fiets-en wandelroutes van de omgeving van Bathmen en informatie over eetgelegenheden en winkels in het dorp en direkte omgeving.

In het voorjaar van 2008 heeft men op Boerderijcamping "De Flierweide" de laatste hand gelegd aan de comfortplaatsen. De gehele camping is nu voorzien van comfortplaatsen, hetgeen inhoudt dat er op iedere plaats elektra, water, riolering en een T.V. aansluiting is. Tevens is op alle plaatsen draadloos internet mogelijk. Verder zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen met gescheiden dames- en herenafdeling, een invalidenruimte, een babywasruimte en natuurlijk een buiten- afwasplaats en een binnenafwasplaats. Natuurlijk is er ook een wasserette waar u de handwas kunt doen voorzien van een wasmachine, droger en centrifuge waar u gebruik van kunt maken. Voor de kinderen is er een speelweide en speeltoestellen, een overdekte zandbak en een dierenweide. Vanaf de camping is het mogelijk om direkt het bos in te lopen voor een wandeling. Als u vanaf de camping zuidwaarts kijkt ziet u een rijkdom aan weidelandschap.

toiletgebouw de Flierweide in Bathmen

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Boerderij-camping "De Flierweide" in Bathmen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina