Boerderijcamping De Couter in Retranchement
Minicamping in de provincie Zeeland

Het kampeerterrein van boerderijcamping De Couter in Retranchement, een minicamping in Zeeland, is ruim van opzet; 25 royale plaatsen met aansluitmogelijkheden voor elektrische stroom, waarvan 17 basis en 8 comfort plaatsen. Tevens is het mogelijk om vanaf alle plaatsen via het Wifi hotspot systeem draadloos te internetten zonder extra kosten. Vanaf het kampeer-terrein heeft u een schitterend uitzicht over het Zeeuwse polderlandschap. Er zijn tevens 4 vakantiewoningen te huur, deze zijn geschikt voor respectivelijk 2 personen , 3 personen en 2 x 6 persone, telkens met de mogelijkheid om een baby mee te nemen. Boerderijcamping De Couter in Retranchement, een minicamping in Zeeland is gelegen in het prachtige Zeeuwse polderlandschap in Zeeuws- Vlaanderen op nog geen kilometer van het wereldvermaarde natuurreservaat het Zwin en het mooie strand nabij Cadzand-Bad en Knokke.

Men biedt u op de boerderijcamping De Couter in Retranchement verwarmd, modern en goed verzorgd sanitair, bestaande uit 8 wastafels met warm water, 6 zeer ruime douches, 5 toiletten, 2 urinoirs en een ruime afwas/ speel/ informatie ruimte. U kunt gebruik maken van een wasmachine, centrifuge, koelkast en diepvries. Voor baby’s en peuters is een commode met aankleedkussen, badje, kinderstoel e.d. beschikbaar. Het afvalwater van douche’s, wastafels en toiletten op deze minicamping wordt door middel van een helofytenfilter ( rietveld ) gezuiverd. Wees zuinig met het milieu en geef er de voorkeur aan om geen bacteriedodende middelen te gebruiken. Gebruik uw toilet met de middelen die worden toegestaan om te lozen in de septic tank.

Boerderijcamping De Couter in Retranchement is het ideale vertrekpunt om mooie fiets en wandelroutes door Zeeuws Vlaanderen en langs de Zeeuwse kust te maken of richting België (Retranchement ligt aan de grens met België). Er zijn diverse folders en beschrijvingen van fietsroutes en wandelroutes die u gratis kunt gebruiken. Steden als Breskens, Groede, Nieuwvliet, Sluis, Aardenburg, Knokke, Damme, Brugge, Gent of Blankenberge zijn zeker een bezoekje waard. Retranchement is gelegen in een boeiende streek in het zuidwesten van Zeeland en het noorden van West-Vlaanderen. De Zwinstreek omvat de gemeentes Brugge, Damme, Knokke-Heist en Sluis. Tegenwoordig is Het Zwin een rustig natuurgebied tussen Retranchement en Knokke, oorspronkelijk liep Het Zwin tot in de stad Brugge. Het Zwin had vroeger vele zijtakken, aan deze zijtakken lagen de steden Aardenburg, Oostburg en IJzendijke.Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping De Couter in Retranchement

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina