Boerderijcamping De Cinquant in Haps
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

Boerderijcamping De Cinquant in Haps, een minicamping in de provincie Noord-Brabant maakt onderdeel uit van een biologische boerderij alwaar men zelf de producten verkoopt. De boerderijcamping heeft 15 plaatsen ter beschikking. 15 standplaatsen voor extra gasten, maar die gasten moeten zich gedragen naar de normen en waarden van een biologisch bedrijf . U, als gast die dit kan waarmaken, zal zich snel thuisvoelen op Boerderijcamping De Cincuant in Haps, een minicamping in de provincie Noord-Brabant.

 

Boerderijcamping Cincuant in Haps is voorzien van nette en voor rolstoelen toegankelijke sanitaire voorzieningen. Deze zijn gehuisvest in een gedeelte van de zeugenstal. Ook zijn er voorzieningen voor de rolstoelgebruikers. Kinderen kunnen hier ervaren hoe het echt is op een boerderij, de koeien melken, rijden op een paard enzovoorts. Iedereen kan ’s-avonds ook genieten van een kampvuur.

boerderijcamping de Cincuant in Noord-Brabant

Om te genieten van de natuur hoeft u niet ver weg van Boerderijcamping De Cinquant in Haps. Als u gebruik maakt van de uitgezette tocht over het gebied behorende bij dit bedrijf, dan zult u volop kunnen genieten van de natuur. Maar natuurlijk zijn er in het mooie Brabant vele zaken te bezichtigen of te bezoeken. U kunt hiervoor natuurlijk terecht bij de VVV kantoren in de buurt.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Cinquant in Haps

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina