Boerderijcamping De Buck in Oostkapelle
Minicamping in de provincie Zeeland (Walcheren)

De ruime kampeerplaatsen op Boerderijcamping De Buck in Oostkapelle, een minicamping in de provincie Zeeland, zijn verdeeld over meerdere veldjes en hebben allemaal een elektrische aansluiting (CEE-norm) van 10 amp., een wandcontactdoos voor kabelaansluiting (TV) en PC (aan te sluiten via een kabel). Tevens is per plaats rioolaansluiting aanwezig. Het hele veld is rijk aan bomen en struiken, dat geeft de plaatsen een vrij karakter. Door een goed onderhoud ziet de camping een verzorgd uit. Op welke minicamping vindt u zulke voorzieningen! Boerderijcamping De Buck in Oostkapelle, een minicamping op het schiereiland Walcheren in de provincie Zeeland, is gevestigd op een echte boerderij, een gemengd bedrijf met akkerbouw.


Minicamping De Buck in Oostkapelle, Zeeland

Er zijn hele goede voorzieningen aanwezig op Boerderijcamping De Buck in Oostkapelle. Voor de kinderen is er veel speelruimte op een aparte speelplaats met heel veel veilige speeltoestellen. Ook mag men meekijken bij het voeren van de aanwezige dieren, en als het kan mogen de kinderen ook helpen bij het verzorgen. De doucheruimte in het sanitairgebouw is voorzien van vloerverwarming. Alles is verder heel schoon en netjes. Er zijn maar liefst 6 toiletten en acht douches. Ook is er een babyroom en peuterdouche. Afwassen kan binnen of buiten gebeuren op deze minicamping. Aan u de keuze. Er is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor de electrische fiets.

Boerderijcamping De Buck in Oostkapelle ligt op 2 kilometer afstand van de schoonste stranden van Nederland. De stranden zijn al vele jaren in het bezit van de ”blauwe vlag”, een kwaliteitskeurmerk van een mooi en schoon strand. Vanaf de minicamping heeft u zeer veel mogelijkheden om uw vakantie te laten slagen. De camping is zowel voor de wandelaar als de fietser en de zon- en natuurgenieter een fijne en goede kampeerplaats. Walcheren met de hoodstad Middelburg, de havenstad Vlissingen, de oude stad Veere en kunstenaarsstad Domburg biedt u voldoende plezier aan slechtweer voorzieningen. Al deze steden liggen op fietsafstand van de minicamping. Voor de kinderen zijn er heel veel attracties, wij noemen er slechts een paar: Minimundi,Waterland Neeltje Jans, Rondvaart op het Veerse Meer, Reptielenzoo Iguana en het Speelcircus Bambini.

 

Boerderijcamping De Buck in Oostkapelle, zeeland, Walcheren

Wilt u u nog meer weten over de mogelijkheden die deze minicamping in Zeeland u biedt?,
Bezoek dan de website van Boerderijcamping De Buck in Oostkapelle.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina