Boerderijcamping De Botkoel in Puth
Minicamping in de provincie Limburg

Boerderijcamping De Botkoel in Puth, een minicamping in de provincie Limburg, is de plek voor een aangename vakantie in een mooie omgeving met veel natuurschoon. U wordt hier gastvrij ontvangen door de Fam. Marissen-Cals. Ze zijn in 2004 met de camping begonnen en wel naast het fruitteeltbedrijf. Een mooie ervaring om in het voorjaar tussen de bloesem en in het najaar tussen de appels en peren te kamperen. De kleinschalige, rustieke camping met 50 plaatsen biedt een schitterend uitzicht over het Zuid Limburgse heuvelland. Bij zonnige dagen is een vanaf boerderijcamping De Botkoel in Puth, een minicamping in de provincie Limburgvrij uitzicht tot Aken mogelijk.

 

Boerderijcamping De Botkoel in Limburg

 

Zoals het hoort zijn de voorzieningen op Boerderijcamping De Botkoel in Puth erg goed. De sanitaire voorzieningen zijn verdeeld in dames en heren gedeelte. Iedere zijde heeft 2 wascabines, 2 douches en 3 wastafels. Er is een apart gedeelte waarin zich 4 toiletten en 1 urinoir bevinden. Tevens beschikt men ook over een mindervalide sanitair gecombineerd met een baby sanitair .Er staat ook een wasmachine en een centrifuge. Van de centrifuge mag u gratis gebruik maken. Op de minicamping is ook aan de kinderen gedacht. Zo is er een grote speelweide waar men kan voetballen, badmintonnen of andere activiteiten. Ook is er een jeu-de-boule baan aanwezig. Uw fiets kunt u eventueel stallen in de overdekte fietsenstalling. En waar u echt gebruik van moet maken is het bezoek van de warme bakker. Deze komt drie maal per week, op dinsdag, donderdag en zaterdag naar de camping. U kunt dan genieten van de lekkere broodjes en uiteraard de heerlijke Limburgse vlaai. Voor de gasten van de boerderijcamping is Wifi beschikbaar.

 

Het veld van Minicamping De Botkoel in Zuid-Limburg

 

Boerderijcamping De Botkoel in Puth ligt centraal tussen Schinnen en Geleen. Wandel- en fietsmogelijkheden zijn er volop, o.a. in het rustige en mooie stammenderbos dat via Puth naar Spaubeek loopt. Op de minicamping zijn diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar die door het heuvellandschap voeren. Vanuit de minicamping is het eenvoudig om leuke dagtripjes te maken. Zo bent u binnen no-time in Valkenburg, Vaals, Aken (Duitsland), Maastricht of Hasselt (België). Ook de rijke Limburgse geschiedenis zal u zeker interesseren. Bezoek daarom ook de diverse musea in dit mooie landsdeel.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping De Botkoel in Puth.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina