Boerderijcamping De Boterbloem in Ameringen
Minicamping in de provincie Utrecht

Boerderijcamping De Boterbloem in Amerongen, een minicamping in de provincie Utrecht, is landelijk gelegen tussen de Rijn en de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn 30 nette kampeerplaatsen beschikbaar, die allemaal voorzien zijn van een 6 amp. stroomaansluiting, een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer én een tegelplateau voor de eventuele voortent. Het is een actieve boerderij waar men melkvee houdt, ook is de camping aangesloten bij de Vekabo. Uw caravan wordt met een minitractor naar uw plaats gebracht, auto's worden dus niet toegelaten op het kampeerterrein van Boerderijcamping De Boterbloem in Amerongen, een minicamping in de provincie Utrecht.

 

Boerderijcamping De Boterbloem in Amerongen, minicamping Utrecht

 

Er zijn goede voorzieningen op Boerderijcamping De Boterbloem in Amerongen, naast een uitstekend sanitairgebouw is er ook privésanitair te huur/ Ook is er een apart verhard veld voor een aantal campers. Teven verhuurt men een aantal Bed & Breakfast kamers, volledig ingericht en met eigen sanitair. Deze camping is geschikt voor jong en oud. Voor de jonge kinderen zijn er speeltoestellen genoeg. Wij noemen hoer o.a. de trampoline, een zandbak en een overdekte speelhal, ideaal als het weer u in de steek laat. Voor de ouderen is zijn er twee jeu de boules banen aangelegd (kinderen zijn natuurlijk ook welkom om een spelletje mee te spelen). Ook bestaat de mogelijkheid om het hilarische Boerengolf te spelen.

 

Kasteel Amerongen bij Boerderijcamping De Boterbloem, provincie Utrecht

 

Boerderijcamping De Boterbloem in Amerongen is ideaal gelegen in een prachtige omgeving. De Utrechtse Heuvelrug, de Langbroeker Wetering en het gebied van de Kromme Rijn, alles ligt vlak bij. De kastelen Amerongen en kasteel Doorn zijn ook een bezoek waard. Verder zijn er winkels genoeg in Leersum en Amerongen om uw dagelijkse boodschappen te halen. Natuurlijk leent deze omgeving zich uitstekend om heerlijke wandel- en fietstochten te maken. Kom ook gewoon eens kamperen in de meest centraal gelegen provincie van Nederland en ontdek deze geweldige omgeving.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Boterbloem in Amerongen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina