Boerderijcamping De Boerinn in Kamerik
Minicamping in de provincie Utrecht

Boerderijcamping De Boerinn in Kamerik, een minicamping in de provincie Utrecht, is een echte boerderijcamping en beschikt over 50 campingplaatsen voor gasten met een camper, caravan, vouwwagen of tent. De gasten worden gegarandeerd getrakteerd op een prachtig uitzicht over de polders en het geluid van weidevogels. De camping is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een actieve vakantie. Van dieren knuffelen, skelterraces, (hooi)hutten bouwen, vissen, zwemmen in De Wetering tot wandelen, kanoën, klompengolf, boogschieten en poldersporten. Er is voor iedereen veel te beleven bij minicamping de Boerinn. Er zijn vier velden, ieder gericht op een doelgroep. Drie van de vier velden zijn van een omheining voorzien, zodat het veilig is voor kinderen. Er zijn ook 7 safaritenten die geschikt zijn voor 5 personen en ze zijn allemaal uitgerust met een eigen badkamer bestaande uit een douche, toilet en wasbak. Alle tenten hebben een zeer gunstige (zon)ligging. Met de safaritenten kunnen gasten zonder eigen kampeermiddelen nu dus ook terecht bij camping De Boerinn! Nieuwsgierig geworden: reserveer dan nu een plek bij Boerderijcamping De Boerinn in Kamerik, een minicamping in de provincie Utrecht.

De Boerinn in Kamerik met ruime plaatsen

Op boerderijcamping De Boerinn in Kamerik zijn drie locaties met toiletten beschikbaar. In het sanitairgebouw zijn voor de dames en heren in totaal 11 douches aanwezig. Een afwasruimte is aanwezig in het sanitairgebouw. De sanitaire voorzieningen worden twee keer per dag schoongemaakt. Op de camping is een punt aanwezig voor het legen van een chemisch toilet. Dit is alleen voor de toiletten met groene, biologisch afbreekbare chemische toiletvloeistof. Ook is er desinfecterende handgel en zeep op verschillende plekken aanwezig. Twee avonden in de week organiseert minicamping de Boerinn een speciale diner avond. Dit is op basis van inschrijving en tegen betaling. Op de pannenkoekenavond zijn er onbeperkte pannenkoeken voor het hele gezin. Bij de Boerinn BBQ is er een onbeperkt barbecue buffet, waarbij het personeel achter de BBQ staan. Aansluitend op deze avond is er een kinderdisco.Op het terrein zijn twee horeca punten aanwezig. Je kunt hier elke dag terecht voor koffie, drankjes, lekkers voor erbij, ijsjes, lunch, een borrel en snacks. Elke ochtend zijn er verse broodjes en croissantjes af te halen op basis van bestelling. Daarnaast kan je dagelijks diverse snacks afhalen en mee nemen naar je campingplek.

Uitstekende voorzieningen op minicamping De Boerinn in Kamerik

Boerderijcamping de Boerinn ligt midden in het Groene Hart op drie kilometer van Woerden en één kilometer van Kamerik. In de omgeving zijn diverse activiteiten te doen, zoals de wandelroute Klompenpad, diverse fietsroutes, de weekmarkt op woensdagochtend in Woerden, een bezoek aan Haarzuilens, met het prachtige kasteel de Haar, de Indoorspeeltuin De Pretfabriek, het Archeon in Alphen aan den Rijn. Buiten alle activiteiten die men biedt op het platteland, kun je natuurlijk ook een uitstapje maken vanaf de minicamping naar de nabij gelegen steden Woerden en Utrecht. Beide steden hebben een rijke historie, veel winkels en meer dan voldoende horecagelegenheden. Ideaal dus voor een dagje weg, waarna je weer terug kunt keren in de rust van de polder.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Boerinn in Kamerik.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina