Boerencamping De Boergondiër in De Krim
Boerderijcamping in de provincie Overijssel.

Boerencamping De Boergondiër in De Krim, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is een minicamping waar GENIETEN van het leven centraal staat. Rust Ruimte en Recreëren zijn de drie R's waar de beheerders voor staan. Fietsen of wandelen via het knooppuntennetwerk, vissen in het bos of voor de boerderij, maar ook relaxen voor de caravan, hier kan het allemaal. De boerderij is volledig in bedrijf, het betreft een akkerbouwbedrijf waar ook pioenrozen worden geteeld. Met name in de zomermaanden geven de bloemen een prachtig uitzicht over het landschap weer. Dus wilt u genieten tijdens het recreeren, kom dan langs bij boerencamping De Boergondiër in De Krim, een boerderijcamping in de provincie Overijssel.


De boerderij ligt aan het kanaal, aan de rand van het dorp. De camping ligt achter de boerderij naast het bos. U heeft uitzicht over de bloemenvelden en akkerlanden. De kampeerplaatsen op boerencamping De Boergondiër in De Krim zijn dan ook minimaal 160 m2. Natuurlijk zijn er uitstekende voorzieningen, ook voor minder validen De.faciliteiten op deze minicamping zijn: wasmachine, droger en chemisch toilet. Op nog geen 500 meter bevinden zich een supermarkt, bakker, slijterij en eetcafe Raterink en de driesprong. Op donderdagochtend is er een kleine markt. Tevens is er een openlucht zwembad en tennisbaan op 300 meter.


Boerderijcamping De Boergondiër in De Krim, Overijssel

Natuurlijk zijn er volop mogelijkheden om uitstapjes te maken vanaf Boerencamping De Boergondiër in De Krim, zoals: de vijvertuinen van Ada Hofman, de tuinen van Mien Ruys, Anermolen, het Oudheidsmuseum Gramsbergen, het kalkoven museum en de vele andere musea in de omgeving. Maar ook voor kinderen is er genoeg te beleven (op of buiten de camping): op het terrein zijn schommels, ballenvanger, zandbak en skelters aanwezig. Nieuw dit jaar zijn de kano's waar men mee op het kanaal kan kanoen. Plopsaland in Coevorden (11 km) en Attractiepark (ponypark) Slagharen (6 km), het Noorderdierenpark Emmen (28 km) zijn de bekendste uitstapjes in de omgeving. Naast vele andere activiteiten in de directe omgeving. De familie Theisens wil u graag verwelkomen op hun boerencamping De Boergondiër in het mooie Vechtdal bij Hardenberg.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Boerencamping De Boergondiër in De Krim.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina