Boerderijcamping De Appelhoek in Wijdenes
Boerencamping in de provincie Noord-Holland

De eigenaren van Boerderijcamping De Appelhoek in Wijdenes, een boerencamping in de provincie Noord-Holland willen u graag verwelkomen op hun mooie bedrijf. Naast de camping heeft men nl. ook nog een biologisch melkveebedrijf. De camping bestaat uit twee velden. Het ene veld ligt vlka achter de IJsselmeerdijk, het andere veld van boerderijcamping De Appelhoek in Wijdenes, een minicamping in de provincie Noord-Holland, ligt vlak bij de stal van het melkveebedrijf.

Boerderijcamping De Appelhoek in Wijdenes, Noord-Holland


Boerderijcamping De Appelhoek in Wijdenes is uniek gelegen. Er zijn volop mogelijkheden om te voet of op de fiets mooie tochten te maken. Flaneer eens over de dijk, of vergaap u aan de mooie stolpboerderijen in dit gebied. Natuurlijk kunt u ook genieten in de oude steden in de buurt, zoals daar zijn Enkhuizen, Medemblik en Hoorn.

Boerencamping De Appelhoek in Noord-Holland,

Alle kampeerplaatsen op boerderijcamping De Appelhoek in Wijdenes hebben een elektriciteitaansluiting. Tevens zijn de sanitaire voorzieningen altijd dicht bij. Ook voor kinderen is dit een mooie manier om met het boerenbedrijf kennis te maken. Beleef het melken eens van dichtbij, help mee de koeien binnen te halen, maak een klein tochtje op de pony. U ziet er is van alles te beleven.

Nu wilt u natuurlijk meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland!
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Appelhoek in Wijdenes.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina