Boerencamping Da' Bräuhauser in Stadl an der Mur
Minicamping in Oostenrijk

Paul en Karin Pickler zijn de trotse eigenaren van boerencamping Da'Bräuhauser in Stadl an der Mur, een minicamping in Oostenrijk. Men heeft circa 30 grote campingplaatsen met stroom- en wateraansluiting. In de sanitairvoorziening vindt u gescheiden douches en toiletten. Daarnaast is er een spoelbak, wasmachine en wasdroger. Ook is er de mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen en te reinigen en gasflessen te wisselen. Bij de camping is een natuurbad waar u kunt zwemmen (gratis) en een BBQ-plaats. Voor de kinderen is er een omheinde speeltuin en trampoline. De camping ligt samen met de boerderij en een klein restaurant midden in de weilanden. De producten in het restaurant komen hoofdzakelijk van de eigen boerderij. In het restaurant is een speelruimte voor de kinderen en een invalidetoilet. Op de boerderij bij boerencamping Da'Bräuhauser in Stadl ander Mur, een minicamping in Oostenrijk, zijn verschillende dieren zoals konijnen, kalfjes, pony´s, varkens en koeien.

boerencamping Da'Brauhauser in Stadl an der Mur, Oostenrijk

 

Boerencamping Da'Bräuhauser in Stadl an der Mur is gelegen aan de Murradweg (fietspad langs de rivier de Mur) aan de voet van de Kreischberg. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. In de winter loopt er een langlaufloipe direct langs de camping. Het skigebied van Kreischberg ligt op 5 minuten rijden en het skigebied van Turracher Höhe op 15 minuten rijden. De skigebieden zijn geopend van december tot half/eind april. In het dorp zijn verschillende winkels, zoals een slager, bakker, supermarkt, drogist en een tankstation.

minicamping Da'Brauhauser in Oostenrijk

 

In de buurt van boerencamping Da'Bräuhauser in Stadl an der Mur zijn vele uitstapjes te maken, zoals een bezoek aan de molen waar u de molenaar aan het werk kunt zien, een houtmuseum waar voor kinderen workshops houtbewerken worden gegeven en het Vivarium (wellness en groot aquarium). In de zomer organiseert de VVV bijna dagelijks activiteiten voor de kinderen. Op 5 minuten rijden ligt de 18 holes golfbaan, waar u ook uw golfvaardigheidsbewijs kunt halen (ook voor kinderen en veel goedkoper dan in Nederland!). Ook paardijden, raften en tennissen behoort tot de mogelijkheden. In de zomer rijdt de stoomtrein. U vindt hier dus zoveel mogelijkheden voor een fijne vakantie, of het nu regent of de zon schijnt! Paul en Karin hopen dan ook om u bij hen te mogen begroeten!

Wilt u meer weten over deze minicamping in Oostenrijk?
Bezoek dan eens de website van boerencamping Da'Bräuhauser in Stadl an der Mur.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina