Boerderijcamping Casolare Re Sole
Minicamping in Montottone, Le Marche

Anne en Cees runnen Boerderijcamping Casolare Re Sole in Montottone, een minicamping in Italië. Casolare Re Sole is een oude boerderij, die gerestaureerd is. Bij de boerderij heeft men 8 hectare grond. Hierop zijn wijngaarden,fruitbomen, olijfbomen en een stukje bos. Anne en Cees maken hun eigen wijnen, olijfolie, limoncello en jammetjes. Allemaal biologisch. In de toekomst wil men ook nog allerlei dieren laten rondlopen, zodat je kunt zeggen: Boerderijcamping Casolare Re Sole, een Minicamping in Montottone is waar je kamperen bij de boer kunt ervaren.Verder is er op het terrein van Boerderijcamping Casolare Re Sole terrein een achttal campingplaatsen gemaakt. Allemaal ruim opgezet en met schitterende uitzichten. De plaatsen zijn bedoeld voor kampeerders met de tent en ze hebben geen stroom of water.Allemaal hebben ze genoeg privacy en zijn gelegen rond de wijngaard, bij de fruitbomen of in de olijfboomgaard. Op loopafstand bij het huis is een bijgebouw met douches en toiletten. Ook is er hier een overkapte loungehoek met zitplaatsen, open haard, groot buitenschaakbord en buitenkeuken. Hier worden wijnproeverijen en kookcursussen gegeven. 's Avonds gaat de haard aan en kan men hier lekker relaxed naar de schitterende zonsondergangen kijken.

bOERDERIJCAMPING Casolare Re Sole in Italië


Schitterend is het uitzicht sowieso; Men kijkt uit over de akkers en velden van het heuvelachtige gebied en plaatsjes zoals Monte Giorgio. Helaas is er geen zwembad op Boerderijcamping Casolare Re Sole, maar in de buurt zijn een aantal andere bedrijven waar de gasten zouden kunnen zwemmen. Ook zijn er in het seizoen 6 ligbedjes en 3 parasols gereserveerd op het strand van Pedaso(half uurtje rijden). Voor de avontuurlijke kampeerders, die bijvoorbeeld met de Landrover op pad gaan, zijn er verder op het terrein ook plaatsen gemaakt. Te voet is dit te ver. Voor luxe kampeerders staan er 2 B&B-kamers en een Mini-appartement tot beschiking.3 maal in de week is er de mogelijkheid om aan te schuiven voor het avondeten. Voor €25,00 per persoon krijgt men dan locale Antipasti, Primo(meestal pasta), Secondo(hoofdgerecht) en Dolce. Dit alles met water, goede huiswijn en koffie of thee met likeurtjes. Ook kan men op Wijntour(op bezoek bij wijnhuizen, met rondleiding en proeven), Kaastour(op bezoek bij een locale biologische kaasboer) Olijfolietour(op bezoek bij een Oleificio), Salamitour(op bezoek bij een locale slager/worstenmaker), Fotografiecursussen volgen, Kookcursussen met Romina, en nog veel meer dingen. Wilt u uit eten; Geen probleem. Anne en Cees kennen veel restaurants in de wijde omgeving en adviseren u graag. Of u nou Pizza, vis of vlees wilt eten.

minicamping in Italië, Montottone

Boerderijcamping Casolare Re Sole in Montottone ligt op ongeveer 25 km van de Adriatische kust en 40 km van de Monti Sibillini(een deel van de Apennijnen). De bereikbaarheid is goed, met de auto kan men overal komen en ook met het openbaar vervoer(al kan dat wel wat langer duren). Dichtstbijzijnde vliegveld op een uurtje rijden is Ancona(Alitalia dagelijks vanaf Amsterdam,Ryanair 3 maal in de week vanaf Weeze(Duitsland) en 4 maal in de week vanaf Brussel. Ook kan men op Pescara(ook een uurtje van ons plekje af) vliegen. Ryanair vliegt vanaf mei 3 maal in de week vanaf Weeze en 4 maal vanaf Brussel. Andere vliegvelden zijn Rimini(ca. 2 uur rijden), Perugia(2,5 uur), Rome(3,5 uur) en Bologna(4 uur).

Wilt u nog meer weten voordat u hier gaat kamperen?
Bezoek dan HIER de website van Boerderijcamping Casolare Re Sole in Montottone

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina