Vakantie vieren met kids op een gezellige Brabantse boerencamping?
Bezoek dan Camping Breehees in Goirle!

Bij Camping Breehees kan je genieten van het échte boerderijleven. Neem een kijkje in de dierenweide, geniet op het boerderijterras en overnacht op de camping of in de moderne vakantiehuizen. Ondertussen kan je genieten van de prachtige Brabantse natuur en de vele leuke activiteiten. Carolien staat, samen met haar man Huub en dochters Maud & Suus, met veel enthousiasme aan het roer van deze levendige camping in Brabant! Zij nodigen je dan ook van harte uit om eens te komen logeren.

Kampeerplaats voor camper, caravan, tent of vouwwagen
Onze camping beschikt over 17 plaatsen, op een terrein van een halve hectare groot. Je kunt er heerlijk ontsnappen aan de dagelijkse drukte en genieten van het mooie leven rondom de boerderij. Een onbezorgde plek waar kinderen buiten spelen, met de boerderijdieren knuffelen en klauteren in de veilige speeltuin.


Luxe FarmCamps safaritenten
Met FarmCamps kies je voor op-en-top ‘Glamping’. Ofwel je komt logeren in één van de luxe en stoere Safaritenten. Deze tenten zijn voorzien van een eigen toilet, maar bijvoorbeeld ook van een bad of douche. Zeker het proberen waard dus!

Moderne vakantiehuisjes
Op ons kampeerterrein staan ook 5 moderne vakantiehuisjes geschikt voor groepen vanaf 2 tot maar liefst 14 personen. Deze huisjes zijn onder andere voorzien van een volledig ingerichte keuken, slaapkamers met een eigen badkamer met toilet en douche en een ruime zithoek.


Activiteiten voor kids
Wij organiseren wekelijks leuke activiteiten voor kids. Zo neemt SuperHuub ze onder andere mee voor een ritje in zijn Breese tram of ga met hem mee de dieren voeren en verzorgen en kijk je ogen uit! Bij Camping Breehees hebben ze namelijk echte "knuffelkippen", ezels, alpaca's, varkens, paarden, konijnen en nog veeeeeel meer! Paardenliefhebbers zijn hier ook aan het juiste adres. Paardenjuf Carolien geeft dagelijks paardrijles en organiseert daarnaast ook de welbekende ponyspelen. Op de camping is er een leuke compleet vernieuwde speeltuin en er staan op diverse punten skelters om fijn op rond te rijden. Daarnaast is er regelmatig een bingo of een gezellige barbecue avond.


Volop vertier mogelijk op  camping Breehees in Noord-Brabant
Heerlijk genieten van een ijsje bij camping Breehees

Heerlijk eten en drinken op eigen terrein
Bij ons kun je genieten van allerlei lekkers. Van een verse smoothie tot een heerlijke speciaal koffie. En van een lekker lunch tot een 3-gangen diner. Daarnaast bakt Boerin Maria dagelijks zelf taarten en koekjes waar je natuurlijk ook op het terras heerlijk van kunt smullen. Campinggasten kunnen dagelijks broodjes en frietjes bestellen. Daarnaast zijn er in het seizoen wekelijks gezellige barbecue avonden waarbij je bijvoorbeeld onbeperkt gamba's en spareribs kunt eten.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Camping Breehees in Goirle.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina