Boerderijcamping Berend Botje in Zuidlaren ISGESLOTEN
Minicamping in de provincie Drenthe

Jan en Wiea zijn de eigenaren van boerderijcamping Berend Botje in Zuidlaren, een minicamping in de provincie Drenthe. De camping bestaat vanaf 1997 in is onderdeel van een voormalig agrarisch bedrijf. Er zijn 15 kampeerplaatsen beschikbaar. Tijdens uw verblijf op deze leuke en ruim opgezette camping mag het u niets ontbreken. Het streven van Jan en Wiea is dat u het goed naar uw zin heeft en dat u het liefst natuurlijk hun boerderijcamping Berend Botje in Zuidlaren, een minicamping in de provincie Drenthe, nogmaals zult bezoeken.

Minicamping Berend Botje in Zuidlaren, Drenthe


De voorzieningen op boerderijcamping Berend Botje in Zuidlaren zijn op en top. Zo zijn de sanitaire voorzieningen erg schoon en is er onder andere ook een verhoogde toiletpot aangebracht. Mocht u toch op of aanmerkingen hebben dan kunt u deze melden bij de eigenaren. Het beroemde Pieterpad loopt vlak bij de camping langs. Voor de wandelaars is op de camping een apart plekje ingericht waar ze hun tentje kunnen neerzetten en dus van een welverdiende rust kunnen genieten. Er is een picknick tafel voor hen neergezet, zodat men heerlijk kan gaan eten.

Boerderijcamping Berend Botje in Drenthe

 

Jan en Wiea zijn constant bezig om het de gast op boerderijcamping Berend Botje in Zuidlaren nog beter naar zijn of haar zin te maken. Bijvoorbeeld is de parkeerplaats groter gemaakt, waardoor er minder auto's op het terrein hoeven te staan. De fiets kunt u stallen in de schuur, hier is ook ruimte voor een postje tafeltennis. Natuurlijk gaat u ook een rondvaart maken met de boot Berend Botje, deze brengt u o.a. naar het Zuidlaardermeer. De Sprookjeshof, ook in Zuidlaren, is natuurlijk ook een bezoek waard. Naast de hierboven genoemde uitstapjes zijn ook Groningen (Museum en Martinitoren) en Assen (Drents Musuem en Verkeerspark) meer dan de moeite waard.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan HIER de website van boerderijcamping Berend Botje in Zuidlaren.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina