Boerderijcamping Hoeve Arbeid Adelt in Oisterwijk
Minicamping in de provincie Noord-Brabant.

De familie Claassen, eigenaren van boerderijcamping Hoeve Arbeid Adelt in Oisterwijk, een minicamping in de provincie Noord-Brabant, heet u graag van harte welkom op hun mooie en gastvrije camping. De boerderijcamping ligt in het buitengebied van Oisterwijk op landgoed "de Rosephoeve", tussen de bossen en vennen , nabij natuurgebied "de Kampina". De camping is omringt door weilanden waar de koeien grazen van het melkveebedrijf. Het boerenbedrijf is nog volledig in bedrijf. dus voor een echte boerderijvakantie verblijft u het beste op Boerderijcamping Hoeve Arbeid Adelt in Oisterwijk, een minicamping in de provincie Noord-Brabant.

Boerdrijcamping Arbeid Adelt in Oisterwijk


U kunt gerust een kijkje nemen op de boerderij en zo kennis maken met het boerenleven. Het is voor veel mensen een belevenis om een te zien hoe het allemaal toegaat op een melkveebedrijf. Boerderijcamping Hoeve Arbeid Adelt in Oisterwijk is hier dus uitermate voor geschikt. Op kleine afstand van de camping is er een pannekoekenhuis en een boerderijterras, ook is er op loopafstand een kleine supermarkt. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de vele fiets- en wandelroutes in de omgeving met diverse terrasjes. Minicamping Hoeve Arbeid Adelt is rustig gelegen tussen de weilanden in een bosrijke omgeving. Het is ideaal voor wandelaars en fietsers.

Op het terrein van boerderijcamping Hoeve Arbeid Adelt in Oisterwijk, kunt u uw caravan of tent plaatsen. Op de camping heeft men 25 ruime plaatsen beschikbaar. De plaatsen zijn namelijk 10 meter breed en staan op een L-vormige gedraineerde grasveld. Voor het campingveld is er gelegenheid om de auto te parkeren. In het toiletgebouw zijn 4 douches, 4 toiletten en 4 wasbakken. Aan de buitenzijde van dit gebouw is er afwasgelegenheid. Hier vindt u het aanrecht met 2 afwasbakken. Ook staat er een wasmachine voor algemeen gebruik. Verder is er een aparte ruimte voor het legen van uw chemisch toilet en is er een urinoir aanwezig. Voor de sportievere kampeerders is er op het veld een jeux des boulesbaan.

Boerencamping Arbeid Adelt in Noord Brabant


Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping Hoeve Arbeid Adelt in Oisterwijk

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina