Boerderijcamping Allemanshoeve in Sibculo
Minicamping in de provincie Overijsseli

Boerderijcamping Allemanshoeve in Sibculo, een minicamping in de provincie Overijssel is gelegen op de grens van Twente en Salland, mooie streken in de provincie. Het is een leuke camping voor jong en oud. Deze mini camping ligt in het Vechtdal, een heel mooi gebied om te wandelen en te fietsen. De boerderijcamping heeft 25 plekken, verdeeld over diverse veldjes waarbij alle plaatsen voorzien zijn van een stroomaansluiting. Boerderijcamping Allemanshoeve in Sibculo, een minicamping in de provincie Overijssel, is gevestigd bij een nog in bedrijf zijnde boerderij met rund- en kleinvee.

Boerderijcamping Allemanshoeve in Sibculo, mini camping in Overijssel

 

Boerderijcamping Allemanshoeve in Sibculo beschikt over heel nette sanitaire voorzieningen. Er is o.a. een familiedouche, natuurlijk een mogelijkheid om de afwas te doen, een wasmachine en een centrifuge. Ook is er een grote recreatieruimte waar informatie over deze mooie omgeving te vinden is en waar u ook een leuk spelletje kunt doen. Voor de kinderen is er een speelveld. Ouders die het fijn vinden om toezicht te houden op hun kroost, kunnen, indien mogelijk, kamperen op één van de plaatsen van deze mini camping die uitzicht biedt op de speelplaats. En voor diegene die het leuk vindt, je mag de boer helpen met het voeren van de dieren op de boerderij.

 

mini camping Allemanshoeve in Sibculo boerencamping in Overijssel

 

Tegenover Boerderijcamping Allemanshoeve in Sibculo vindt u een leuke recreatieplas waar u heerlijk kunt zonnen. Hier is ook een restaurant gevestigd, inclusief een snackbar. Verder nodigt de omgeving u uit om op de fiets te verkend te worden. Er liggen honderden kilometers aan fietspaden. Hardenberg en Ommen zijn hele leuke en gezellige plaatsen, Sibulo zelf biedt een rijke historie. Maar hier vindt u ook de noodzakelijke voorzieningen. Verder is er voor de kinderen natuurlijk het attractiepark Slagharen en het Avonturenpark Hellendoorn. Maar ook de dierentuin in Emmen is zeker een bezoek waard.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Allemanshoeve in Sibculo

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina