Mini-camping "De Bom Bam" in Eibergen
Een boerderijcamping in de Achterhoek, provincie Gelderland

Hannie, Henkjan en Joke Voortman van minicamping "De Bom Bam" in Eibergen, een boerderijcamping in de Achterhoek, provincie Gelderland willen u graag welkom heten om hun camping. Ze hebben met elkaar in 2014 een nieuwe start gemaakt met deze leuke camping. Op de boerderij, een vroeger melkveebedrijf, zijn nu nog alleen voor de hobby enklele koeien, kippen en poaarden aanwezig. Ook zijn er twee honden. Tevens is er nog een een Shetlandersstal, regelmatig worden hier veulens geboren. Boerderijcamping "De Bom Bam" is gelegen aan de rand van het dorp Eibergen in een vrij rustig gebied. Onder andere loopt het Pieterpad vlak langs de camping. Hiervoor biedt men ook overnachtingsplaatsen aan, zodat er uitgerust aan de volgende etappe begonnen kan worden. Op de camping is plaats voor 10 tot 15 caravans of tenten. Dus plaats genoeg op Minicamping "De Bom Bam" in Eibergen, een boerderijcamping in de Achterhoek, provincie Gelderland.

welkomsbord minicamping de Bombam in Eibergen

 

Zoals reeds hierboven is verwoord is er plaats voor 10 tot 15 caravans of tenten. Er is tevens een blokhut met slaapgelegenheid voor 2 personen op de camping. Voor de gasten staan goede sanitaite voorzieningen beschikbaar. Ook bestaat er een mogelijkheid tot paardrijden, maar dat moet wel in overleg. Naast de dieren zijn er ook diverse spelattributen voor de kinderen,o.a. een trampoline en enekel speeltoestellen. Dus mogelijkheden genoeg op Boerderijcamping "De Bom Bam" die op slechts 2 kilometer van het centrum van Eibergen is gelegen.


In Eibergen en in de Achterhoek is van alles te beleven.Minicamping " de Bombam" ligt op nog geen 2 kilometer van het centrum van Eibergen. In het centrum is een ruim aanbod van winkels, cafe's en restaurants.In Eibergen ligt op ongeveer 3 km afstand van de camping het mooie buitenzwembad "Het Vinkennest".Op loop en fietsafstand is ook de Mallumse Molen te vinden. Hier kan men terecht voor een hapje en drankje, maar ook voor een rondvaart met een berkelzomp.Bij de watermolen die nog regelmatig in gebruik is kunt u terecht voor oa heerlijk pannenkoekmeel.Het botenhuis van de berkelzomp is in Eibergen gelegen in de buurt van de Maat. Hier is in 2014 ook een pitch en putt golf terrein gerealiseerd. Op fietsafstand van de boerderijcamping ligt het welbekende Zwillbroeker veen. Hier broeden enkele flamingo's, en bevind zich een grote meeuwenkolonie. Dit is een echte aanrader voor de natuurliefhebbers. In de omgeving van de camping is ook nog een ruim aanbod van fietsroutes. Dit is een mooie manier om de omgeving van de Achterhoek te verkennen.

overzciht boerdrijcamping De Bom in EibergenBam

 

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in de Achterhoek, provincie Gelderland?
Kijk dan eens op de website van minicamping "De Bom Bam" in Eibergen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina