Minicamping Bussamåla in Vissefjärda
Kleine camping in Småland, Zweden

Minicamping Bussamåla in Vissefjärda, een kleine camping in Zweden wordt beheerd door een Nederlandse eigenaar. Vissefjärda ligt in het zuiden van Zweden, in Småland, een bosrijk gebied. Het gehele bedrijf bestaat uit een Jeugdherberg (Vandrarhem), een B&B en de camping. Deze camping is gelegen rondom de Vandrarhem en staat bekend als een schitterend gelegen natuurcamping, waar u bepaalt hoe u de tent, caravan of camper neerzet. De campingplaatsen zijn minimaal 150 m². Er zijn in total ongeveer 20 plaatsen beschikbaar op het ruime kampeerterrein van Minicamping Bussamåla in Vissefjärda, een kleine camping in Zweden.

 

Minicamping Bussamala in Zuid-Zweden

 

Minicamping Bussamåla in Vissefjärda, een kleine camping in Zweden heeft goede voorzieningen. Voor de gasten is er gratis Wifi. Voor de kinderen is er een speelplaatsje en genoeg ruimte om een balletje te trappen. Ook is er een slechtweeraccomedatie. Het zwembad kan overdag worden gebruikt en is voorzien van een hek rondom. De kinderen mogen (bijna) overal spelen: er is genoeg ruimte. In het zwembad kunnen de gasten lekker bijkomen na een mooie fiets-, wandel- of kanotocht. Of gewoon lekker bij het zwembad liggen en genieten van de rust en ruimte. Douches, toiletten en afwasmogelijkheid bevinden zich in de benedenverdieping van de B&B/hostel. Op deze kleine camping kunnen de kinderen spelen met de beesten: geiten, konijn, kippen en poezen. Die vinden het geweldig als kinderen hun aaien en helpen met voeren. Bussamåla biedt ook een golf- of kano-arrangement aan. Op deze minicamping vindt u rust en ontspanning gekombineerd met fietsen, kanovaren, zon, zwemmen en wandelen in de schitterende natuur. Bussamåla wordt dagelijks bezocht door elanden en reeën, zowel zomers als in de winter. Uiteraard lopen er in de bossen rondom de camping nog veel meer dieren.

Veld van kleine camping Bussamala in Zuid-Zweden

 

In de directe omgeving van Minicamping Bussamåla in Vissefjärda is er in de prachtige natuur veel te ontdekken. Er zijn ontelbare meren en meertjes met uitstekende zwem- en vismogelijkheden. U kunt er wandelen, kanoën, paardrijden, golfen en diverse uitstapje maken naar bijvoorbeeld het zonnige eiland Öland via een zeskilometer lange brug. Evenals Karlskrona zijn ook de steden Kalmar en Vaxjö binnen zo'n 40 autominuten te bereiken. Heel mooi om te bezoeken zijn ook de 15 glasfabrieken en ontdek de kunst van het glasblazen. De eigenaren van deze kleine camping willen u van harte uitnodigen om vakantie te vieren zonder stress. Men is namenlijk ver verwijderd van alle stressfaktoren. Bussamåla B&B, Vandrarhem & Camping ligt op een plaats waar de natuur is zoals die altijd is geweest.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in Småland, Zweden?
Bezoek dan de website van Minicamping Bussamåla in Vissefjärda

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina