GRATIS aanmelden op Kamperen bij de boer.com
Een verstandige zaak

Voor een pagina met linkvermelding op Kamperen bij de boer.com betaalt u helemaal niets!

Als uw boerencamping slecht te vinden is in Google, dan is een GRATIS gastpagina bij Kamperen bij de boer.com wellicht iets voor U. Kamperen-bij-de-boer.com is (met 35 á 40.000 unieke bezoekers per maand) dé website voor informatie over boerencampings en is in vele zoekmachines in de top 3 zoekresultaten te vinden.

Het jaar 2011 haalde ruim 313.000 bezoekers, die gezamenlijk maar liefst 1.500.000 pagina's door lazen. In 2012 haalden wij maar liefst 426.000 bezoekers (287.000 uniek) die goed waren voor maar liefst 1,9 miljoen pagina weergaven. In 2013 werden dit er 467.000 (296.000 uniek) die samen 2,07 miljoen pagina's lazen. 2014 viel nog wat hoger uit om precies te zijn 514.000 bezoekers (319.000 uniek) voor samen 2,17 miljoen pagina weergaves. 2015 heeft ons tot nu toe 550.000 bezoekers gebracht.

Ieder jaar brengen wij tussen de 6-10 nieuwsbrieven uit met informatie over de website, die nieuwe campings, de campings die zijn gestopt en andere leuke nieuwtjes omtrent kamperen bij de boer. Op facebook maken wij ook altijd bekend welke pagina's toegevoegd zijn. Op Facebook hebben wij momenteel zo'n 4300 fans. En sinds begin april 2015 is onze website ook met een full-responsive versie goed te bekijken op mobiele apparaten.

Reden genoeg om u direct aan te melden met uw eigen campings lijkt ons zo.

Kamperen bij de boer.com gaat verder dan andere websites.

Op andere websites betaalt u voor het plaatsen van een link, maar hier wordt u niet echt beter door gevonden in Google. Laat staan dat het u echt meer bezoekers oplevert. Kamperen bij de boer.com heeft een nieuwe en unieke manier van GRATIS online promotie voor uw camping;

De Gastpagina
Deze pagina wordt zo gebouwd zodat uw pagina zeer hoog bij Google staat. Voor de gastpagina stellen wij voor u GRATIS webruimte beschikbaar. U kunt dan 1 pagina als gastpagina plaatsen. U bepaalt zelf wat er op de pagina komt te staan. Zoals algemene informatie over uw camping, inclusief enkele foto’s, openingstijden, de ligging, faciliteiten, bezienswaardigheden in de omgeving en eventueel prijzen. Ook tussentijdse actualisering van uw gastpagina gebeurt GRATIS

Wat moet u doen?

  1. Wij vragen als tegenprestatie een retourlink naar Kamperen bij de boer.com.Ontdek hoe u binnen 30 seconden een link naar ons kunt maken.
  2. U stuurt 1 pagina tekst (1 A4) en 2 foto's naar ons op. De tekst wordt vervolgens aangepast, zodat u zeer goed te vinden bent in Google, waarbij de veranderingen aan het document beperkt worden tot uitsluitend noodzakelijke technische aanpassingen.

Ook als u geen eigen website heeft, is een gastpagina op Kamperen bij de boer.com dé ideale manier om uw bedrijf toch onder de aandacht van uw doelgroep te krijgen. U bepaalt zelf de inhoud van de pagina. Uw pagina kan altijd GRATIS vernieuwd worden.

Nieuwsbrief

Naast het feit dat u een eigen gastpagina kunt krijgen bij ons nemen wij u ook mee via onze Twitter Account en op Facebook en natuurlijk vermelden wij u ook nog in onze nieuwsbrief.

Wilt u ook een GRATIS gastpagina op Kamperen bij de boer.com?
Stuur dan een email naar info@kamperen-bij-de-boer.com metuw tekst en afbeeldingen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina