Minicamping De Zaanse Gans in Assendelft-Zuid
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland

Minicamping De Zaanse Gans in Assendelft-Zuid, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland ligt in de landelijke sfeer van agrarisch Noord-Holland en in een van de lieflijkste lintdorpen van Europa. De eigenaren van deze boerencamping bieden u een natuurlijke gelegenheid om weer even op adem te komen. De Zaanse Gans is gelegen in de Zaanstreek, die bekend staat om haar oude molens, veenpolders en agrarische verleden. Door haar ligging biedt de Zaanstreek u het beste van twee werelden: de rust, ruimte, natuur en uitgestrektheid van het Zaanse landschap en de uitgaansmogelijkheden, theaters, cinema's en bezienswaardigheden die de Randstad rijk is.

 

Minicamping de Zaanse gans in assendelft zuid

 

Minicamping De Zaanse Gans in Assendelft-Zuid is een kleinschalige minicamping (voor tent, caravan, camper) met de volgende faciliteiten: douche- en toiletvoorzieningen (2013), electriciteitspunten, tuinterras en voor de kinderen een trampoline en leuke boerderijdieren. Fiets- en wandelroutes zijn er in overvloed. Ook mooi gelegen nabij Zaanse Schans en Beverwijkse Bazaar. Honden zijn (aangelijnd) ook welkom.

kampvuurtje op boerderijcamping de zaanse gans noord-holland

 

De provincie Noord-Holland biedt u een overdaad aan toeristische attracties. Natuurlijk de Zaanse Schans, maar ook een bezoek aan de kaasstad Alkmaar, de marinestad Den Helder of bijvoorbeeld Amsterdam behoren ook tot de mogelijkheden. Bij mooi weer kan een bezoek aan het mooie Noordzee strand natuurlijk niet ontbreken. Genieten van een drankje aan het strand of in één van de leuke strandtenten. Zoals u ziet, indien u kampeert op Minicamping De Zaanse Gans in Assendelft-Zuid, dan kunt u een geweldige afwisselende vakantie beleven.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Zaanse Gans in Assendelft-Zuid.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina