Minicamping De Torenvalk in Vessem
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Noud en Riet Janssen, de eigenaren van Minicamping De Torenvalk in Vessem, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant willen u graag voor een bezoek aan hun kleine camping uitnodigen. Deze camping is gelegen aan de rand van het pittoreske dorpje Vessem in het hart van de Brabantse Kempen.Het afwisselende landschap met mooie bossen, vennen, weilanden en natuurgebieden zoals de Landschotse Heide, de Keyenhurk, 't Groot Meer, De Baest, de Mortelen en de Cartierheide. Dus om te genieten van bovengenoemde gebieden kunt u het best verblijven op minicamping De Torenvalk in Vessum, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

Minicamping de Torenvalk

Minicamping De Torenvalk in Vessem is een uitstekend vertrekpunt voor vele wandel- en fietsroutes. Centraal gelegen voor uitstapjes naar safaripark de Beekse Bergen, de Efteling, het E-3 strand en de authentieke markten van Eersel en Oirschot. De supermarkt en de warme bakker zijn op loopafstand.Dus genieten van de natuur, het bezoeken van oude en nieuwe steden, alles is gewoon mogelijk in het schone Brabant.

Minicamping De Torenvalk in Vessum beschikt over 20 ruime plaatsen voorzien van water en elektra, terreinverlichting en goede sanitaire voorzieningenen. Ook staat er een wasmachine en een koelkast tot uw beschikking. Indien u zelf geen fiets meenemmt dan kunt u hier een fiets huren, een fietsenstalling is aanwezig. Ookis er een speeltuintje met zandbak en een speelweide voor de kleintjes. U kunt gebruik maken van de jeu de boulesbaan en de recreatieruimte.

minicamping noord brabant

Zoekt u meer informatie van deze minicamping Noord Brabant?
Bezoek dan de website van minicamping De Torenvalk te Vessem

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina