Minicamping 't Brenneke in Sambeek
Boerderijcamping in Noord-Brabant

Minicamping 't Brenneke in Sambeek, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, is gelegen in het prachtige buitengebied van Sambeek, grenzend aan een beek, tussen de rozenvelden en weilanden. Gemoedelijk en gastvrij, met aandacht voor elke gast. De camping heeft 25 ruime kampeerplaatsen met eigen stroomverziening (10 ampere)  en 9 watertappunten. Het terrein is, behalve bij het brengen en halen van uw kampeermiddel, autovrij. Het is een perfecte plek om de prachtige omgeving te verkennen. Iedereen die van kamperen houdt op kleine schaal zal het bij Minicamping 't Brenneke in Sambeek, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant naar zijn zin hebben.

De geheel nieuwe sanitaire voorzieningen opMinicamping 't Brenneke in Sambeek bevinden zich in het achterhuis van de boerderij. Daar vindt u onder andere 4 douches, 4 toiletten en 4 wastafels. In een 2e gebouwtje bevindt zich een wascabine, 3 ruime afwasplaatsen, een wasmachine en een chemisch toilet. Kinderen kunnen heerlijk spelen op de grote kampeervelden, klimmen op boomstammetjes, pony's borstelen of helpen met  kippen voeren en eieren rapen. Met een kopje koffie onder de kersenboom? Ziet u uzelf al zitten? Kom en geniet, Marcel en Claudia van Geenen zorgen er voor dat u zich helemaal op uw gemak voelt!

Met pony's  in de wei, koeien grazen naast de camping en kippen scharrelend over het veld, beleeft u een natuurlijke vakantie indien u verblijft op Minicamping 't Brenneke in Sambeek. Een ommetje langs de beek, over het zandpad of door de bomenlaan,  u komt helemaal tot rust! De camping ligt aan 1 van de vele wandel-en fietsroutes van het Fietsroutenetwerk Land van Cuijk. In de omgeving kunt u heerlijk er op uit trekken en het prachtige Maasheggen gebied ontdekken. Met het pontje bent u zo in natuurgebied de Maasduinen. Ander vertier en terrasjes zijn volop in de omliggende dorpen en steden. De familie van Geenen zien u graag komen voor een verblijf op hun mooie camping.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van minicamping 't Brenneke in Sambeek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina