Minicamping Oensels Fruitweike in Oensel
Boerderijcamping Limburg

Op Minicamping Oensels Fruitweike in Oensel, een boerderijcamping in de provincie Limburg vindt u kampeerplaatsen voor tenten, caravans/campers. Het Oensels Fruitweike is centraal gelegen op het plateau van Schimmert, gemeente Nuth en bevindt zich aan de rand van het oude gehucht Oensel. Oensel is een gehucht van Schimmert en behoort tot de gemeente Nuth, in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg en 8 km van Valkenburg a.d. Geul, 13 km verwijderd van Maastricht, 16 km van Sittard en Heerlen. Men biedt een ruimte van ongeveer 125 m2 per plaats aan. Ook is er een luxe stacaravan te huur. De mooiste plaatsen zijn ca. 250 m2 groot en bieden een prachtig uitzicht op het licht glooiend landschap van het plateau van Schimmert. Voor de gasten is er gratis WiFi beschikbaar. En wilt u echt genieten, maak dat gebruik van de mogelijkheid tot de ontbijt service. Met traditionele streekproducten uit Oensel! Diverse kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra (16 A).Dus geen gedoe met “te weinig stroom” op uw eventuele plaats op Minicamping Oensels Fruitweike in Oensel, een boerderijcamping in de provincie Limburg.

Minicamping Oensels Fruitweike

Minicamping Oensels Fruitweike

Minicamping Oensels Fruitweike

De kampeerplaatsen op Minicamping Oensels Fruitweike in Oensel bevinden zich in een hoogstamfruitgaard van uitsluitend oude rassen uit de regio. U kunt kiezen uit een ligging tussen kersenbomen, appelbomen, perenbomen en pruimenbomen en als u in het najaar komt, kunt u er ook van proeven! Dankzij de hoogstam heeft u een goed uitzicht en bieden de bomen de ideale schaduwplek als het zeer zonnig is. Met trots biedt men u een geheel nieuw sanitair gebouw aan met een leuke overkapping. Door gebruik te maken van een ouderwets pannendak voorzien van rode tuile du nord dakpannen en bruin-rode bakstenen heeft het een knusse uitstraling. Voor de dames is er een aparte douche, wc en wasruimte met 2 douches, 2 hangtoiletten en 2 wastafels. Voor de heren is er “herenruimte” bestaande uit 2 douches, 2 hangtoiletten en 2 wastafels.

..............................

Er is een aparte ruimte met 2 urinoirs en een wastafel. Daarnaast is er voor de minder valide kampeerder een aparte ruimte met aangepaste douche, toilet en speciale wastafel. Een rolstoel vriendelijke ruimte. Ook is er een aparte afwasruimte binnen met ook een wasmachine en een droger. Buiten zijn er 3 afwastafels onder een overkapping. Alle ruimtes zijn voorzien van warm- en koud stromend water. De ruimtes worden verwarmd door vloerverwarming. Een aparte voorziening is er voor het legen van uw chemisch toilet en voor campers is er een aparte camperplaats voor het ledigen van uw vuilwater.

..............................Door de gunstige ligging in Zuid-Limburg is minicamping Oensels Fruitweike in Oensel een ideaal startpunt voor uitstapjes in deze regio. De Mergellandroute, een door de ANWB uitgestippelde route van ca. 126 km, loopt door het gehucht Oensel. Zuid-Limburg grenst aan Belgie en Duitsland en ligt in de Euregio Maas-Rijn. Met Leuke uitstapjes als de oude stad Luik met het eerste overdekte winkelcentrum van Europa, de domstad Aken of gewoon gezellig door het mooie glooiende groene landschap naar de zondagsmarkt in Aubel. Er valt veel te zien en te ontdekken.

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in Limburg?
Bezoek dan de website van Minicamping Oensels Fruitweike in Oensel.

 

 

 

OPENING CAMPINGSEIZOEN OENSELSFRUITWEIKE ZONDAG 7 APRIL 2019

Voor de opening van het campingseizoen 2019 nodigen wij onze campinggasten en vrienden graag uit tot het bijwonen van het 2e ouderwetse schuurfeest waarbij muziek door rasechte muzikanten GIGS gepresenteerd wordt. Aanvang 15.30 uur.

Vorig jaar hadden we een geweldig feest met dansende en soms springende jongere ouderen.

De oude boerderijschuur zorgde voor het heerlijk ontspannen genieten van pop, country, Ierse muziek. Nummers van The Byrds, Eagles, Beach Boys, Beatles enz. wederom by “petroleum light”

Gezien het aantal beperkte plaatsen vragen wij u vriendelijk om u voor 1 april, en dat is geen grap, aan te melden via oenselsfruitweike@gmail.com.

Bellen kan natuurlijk ook via  telefoonnummer: 045- 30 30 340  of 0657233337Locatie: Oensel 1a, 6333 EN Schimmert, ingang groen-witte poort linkerzijde boerderij
 Parkeren op de parkeerplaats van de camping (vooraf aanmelden om uw plek te reserveren).

De ” bitter”ballen en andere hapjes zijn gratis. Drankjes kosten 1,50 Euro. Goede wijn slechts 2 Euro!!Bij zonnig weer wellicht nog een BBQ.

Uw vriendelijk uitnodigend
Astrid en Marc Pluijmaekers

Afbeelding


 


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina