Minicamping La Chaize in Gouttiëres
Boerderijcamping in de Auvergne, Puy de Dômes in Frankrijk

Jan en Jeannette de Berg zijn de trotse eigenaren van Minicamping La Chaize in Gouttiëres, een boerderijcamping in de Auvergne, Puy de Dômes. De camping is 10.000 m² groot en heeft geen afgebakende plekken. U kiest zelf een plekje op het ruime terrein, waar u altijd vrij uitkijkt over het gebied. Op de camping vindt u vooral rust en ruimte. Zeker in de maanden mei, juni en september is de camping uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een kleinschalige, rustige camping. Eventueel kunt u een heerlijk uitgebreid ontbijt bestellen. Heeft u zelf geen caravan of tent en wilt u wel genieten in deze geweldige omgeving? Huur dan een volledig ingerichte caravan of een tent op Minicamping La Chaize in Gouttiëres, een boerderijcamping in de Auvergne, Puy de Dômes

Minicamping la Chaize in Frankrijk

Op Minicamping La Chaize in Gouttiëres vindt u geen standaard sanitairgebouw, maar een tot sanitair en recreatieruimte omgebouwde boerenschuur. Dit gebouw past uitstekend bij de sfeer op de boerderijcamping. In de rechter boerenschuur is een sanitair ruimte gerealiseerd. Hier vindt u twee toiletten, twee douches en een ruimte met een wastafel. Tevens bevindt zich hier een wasmachine, een droger en een aanrecht met afwasbak. In de schuur ernaast is een recreatieruimte gemaakt, waar u vrij gebruik van kunt maken. Hier vindt u een koffiehoekje, een grote eettafel, een kast met tijdschriften en spelletjes, een tv en een tafel vol informatie over de omgeving. Tevens heeft u hier de beschikking over gratis WiFi. Hier staat ook een koel-/vrieskast ter beschikking van alle kampeergasten. Natuurlijk zijn kinderen ook van harte welkom. Er zijn voor hen een paar speelattributen zoals een schommel, een trampoline en een zandbakje. Er is zelfs een leuk speelkeukentje aanwezig. Ook is een lekker groot opzet zwembad.

Minicamping La Chaize in Gouttiëres ligt midden in de Auvergne. Vanaf de boerderijcamping kunt u heerlijk wandelen. Heel leuk om te doen is om naar het kapelletje hoog boven het dorp te wandelen. Ook de waterval van Saint Priest is het bezoeken waard. Op ruim een uur rijden bevindt zich Puy de Sancy, de hoogste bergtop van het Centraal Massief. Hier kunt u in de diverse wintersportdorpjes ook ës zomers met de gondel omhoog om fantastisch te wandelen! Er zijn in de directe omgeving veel meren.Hier kunt u wandelen, zwemmen, varen en waterfietsen. Maar visliefhebbers komen ook volop aan hun trekken. Iets wat we zeker aanraden is een wandeling om het kratermeer Gour de Tazenat. U loopt op de rand van een oude vulkaan! Maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven in deze schitterende omgeving in midden Frankrijk.

boerderijcamping Frankrijk,

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de Auvergne?
Bezoek dan de website van minicamping La Chaize in Gouttiëres.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina