Minicamping La Balsa in Alquife
Kleine camping in Granada

Minicamping La Balsa in Alquife, een kleine camping in Granada maakt deel uit van Cortijo La Balsa. Hier zijn diverse B&B kamers te huur. Cortijo La Balsa is gelegen op 1200 meter hoogte in een schitterend wandelgebied aan de voet van de Sierra Nevada, op zo'n 750 meter van het dorp Alquife. Hier zijn 6 tentplaatsen beschikbaar. De plaatsen zijn in de olijfboomgaard. Het voormalige mijnwerkersdorp Alquife ligt op 700 meter van de camping en heeft een supermarkt, wat kleinere winkeltjes, drie bars met terras en een feestzaal. Maar de belangrijkste attractie in de zomer is het zwembad dat tot acht uur 's avonds open is, maar waar je tot diep in de nacht nog kunt eten en drinken op het terras van de bar. Wilt u ook die gemoedelijke Spaanse sfeer proeven? Kom dan uw (trekkers) tent opzetten op Minicamping La Balsa in Alquife, een kleine camping in Granada.

Minicamping La Balsa in Spanje

Uw (trekkers)tent (niet groter dan een driepersoonstent) zet u op in de olijfboomgaard van Minicamping La Balsa in Alquife. Om te koken maakt u gebruik van de gemeenschappelijke keuken of de buitenkeuken op het terras. Douchen kan in een van de twee toilet- en douche ruimtes. Uw inkopen, ook niet onbelangrijk, kun je in Alquife of Lanteira doen. Er is een busverbinding naar Guadix/Granada. Op het terrein is een internetverbinding.

Wil je te voet van de zuidflank van de Sierra Nevada, de Alpujarras, over de Puerto de Lobo of de Puerto de la Ragua naar de Marquesado del Zenete trekken dan is Minicamping La Balsa in Alquife de ideale locatie. Deze kleine camping ligt aan de voet van de Puerto de Lobo, tussen Alquife en Lanteira. De GR7, de 3300 kilometer lange wandelroute die begint in de Franse Elzas en via Andorra naar het Spaanse Tarifa voert, ligt vier kilometer van de camping vandaan. Voor de ontelbare mogelijke uitstapjes in dit prachtige Spaanse landschap verwijzen wij u graag naar de website van Minicamping La Balsa in Alquife.

Boerderijcamping Spanje, minicamping La Balsa

Wilt u meer weten over deze kleine camping in Granada?
Bezoek dan de website van Minicamping La Balsa in Alquife.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina