Minicamping FugelFrij in hichtum -
Boerencamping Friesland

De familie Ykema-Greidanus heet u van harte welkom op minicamping Fugelfrij in Hichtum, een boerencamping in Friesland. In en rondom de boerderij kunt u genieten van het boerenleven. Verder is er rondom de boerderij heerlijk weiland, bomen, water en alom genot. Er zijn een kleine 3000 leghennen en 110 schapen met lammeren. Bolsward is op ongeveer een kilometer afstand gelegen van de boerencamping en biedt een goed cultureel uitstapje. Al met al biedt minicamping Fugelfrij in Hichtum een mogelijkheid om heerlijk te ontspannen.

 

Op deze boerencampnig Friesland zijn 15 ruime plaatsen aanwezig waar u goed terecht kunt met uw tent,vouwwagen of caravan. Er zijn 3 aparte plaatsen aanwezig voor campers. Daarnaast zijn er voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig die goed schoongehouden worden. Er is een aparte ruimte aanwezig voor de afwas die voorzien is van koud en warm water. Daarnaast is er bij minicamping Fugelfrij een lektuurhoek aanwezig waar regelmatig nieuwe bladen toegevoegd worden voor de mindere dagen.

U kunt in de omgeving goed terecht om te genieten van de natuur. Of geniet u liever van uw kinderen terwijl zij in de speelbak spelen? Er zijn schommels aanwezig, een trampoline, zandbak en meer. En wat dacht u van elke ochtend lekker verse broodjes?

 

Zoekt u activiteiten in de omgeving. Dat kan zat. U kunt vissen, kano varen, shoppen in het winkeltje en meer. Minicamping Fugelfrij biedt u veel mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping Friesland!

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina