Minicamping de Nesse in Limmen -
Kleine camping in de provincie Noord-Holland

De familie Adrichem heet u van harte welkom op minicamping de Nesse in Limmen, een kleine camping in de provincie Noord Holland. In 2016 is de Nesse verkozen  tot populairste charme camping van Nederland. Op de Nesse komen vooral echtparen met de caravan die samen graag op vakantie gaan, die op zoek zijn naar een camping in een groene omgeving, maar zonder echte boerderij. Die lekker op de fiets de omgeving willen ontdekken. In de schoolvakanties is het een gezellige mix van ‘jong en oud’, want dan weten gezinnen met jonge kinderen (tot ± 8 jaar) deze minicamping inmiddels ook te vinden. Voor kinderen is het een rustige & overzichtelijke minicamping, met veel speelgelegenheid.

De camping heeft 23 zeer ruime plaatsen, allemaal voorzien van wifi, 6 amp. stroomaansluiting, watertappunt én een rioolaansluiting. Uniek voor een minicamping! Iedere plaats heeft een tegelplateau waar de voortent/luifel op komt te staan. Ook is het mogelijk om heel luxe te kamperen in 2 hooiberghutten. Een unieke ervaring. Deze camping is dan ook in 2014 genomineerd voor Vekabocamping van het jaar. Bij aankomst ontvang u een persoonlijke informatiemap te leen met daarin veel informatie over de omgeving van deze boerencamping in Noord-Holland.

 

 

Naast de camping is er ook een paardenpension en een schapenhouderij aanwezig. Honden zijn dan helaas ook niet toegestaan. De camping ligt aan de rand van Limmen en Castricum op ongeveer 7km vanaf het strand. Castricum is een gezellige badplaats met een leuk centrum. Binnen een half uur zijn, met de auto, de grote steden als Alkmaar, Haarlem, Hoorn en Egmond te bereiken. De omgeving van minicamping de Nesse is gevuld met fietsroutes. Iedere natuurliefhebber kan hier dan ook volop genieten. Er is een gevarieerde omgeving, enerzijds de duinen, anderzijds de bollenvelden en de polder. In de directe omgeving zijn veel bezienswaardigheden en leuke dingen om te ondernemen in de buurt. Laat u verrassen door dit stukje Noord Holland.

 

Deze boerencamping De Nesse in Noord-Holland heeft uitstekende faciliteiten. Niet voor niets heeft men in 2016 een gouden Zoover award gewonnen. De heren en dames voorzieningen zijn gescheiden. Er zijn totaal 4 toiletten, 4 douches, 2 urinoirs en 3 wastafels aanwezig. Ook hier is het douchen gratis. Daarnaast is minicamping de Nesse ook voorzien van een wasmachine en er is een warmwaterautomaat(gratis) om af te wassen of water te halen. Er is een grote recreatie ruimte waar veel speelgelegenheid is voor de kinderen. Ook kunt u van die ruimte gebruik maken om daar 's-avonds met de andere gasten gezellig wat te drinken of een spel te doen. Auto's staan op een apart parkeerveld naast de camping. Er zijn 2 geitjes, er is een speeltuin, een water/zand speelplaats en een apart voetbalveld. Ook is er een mooie Jeu de Boules baan aanwezig.

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Noord-Holland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping de Nesse in Limmen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina