Minicamping Limburg
Mini camping de Linde Merselo

Minicamping Limburg - mini camping de Linde Merselo is gelegen aan de uitgestrekte bossen van Merselo. Gastvrijheid, rust en ruimte vind u terug op deze mini camping in Limburg. Het kampeerterrein heeft 15 ruime kampeerplaatsen en is zeer vlak. Gastvrijheid, gemoedelijkheid, rust en ruimte vind u terug op De Linde. In de maanden mei en juni kunt u volop genieten van hun eigen heerlijke asperges.

minicamping de linde Merselo

De faciliteiten op mini camping De Linde zijn uitstekend. Compleet nieuw sanitair, er is mogelijk om te wassen, centrifugeren en drogen en aan een koelkast voor ieders gebruik is ook gedacht. U neemt uw huisdier gewoon mee, mits hij/zij is aangelijnd. Uw kinderen hoeven zich ook geen moment te vervelen, een speeltuintje met schommel, glijbaan, speelhuisje etc. zijn aanwezig, evenals skelters en fietsjes.

Wandel- en fietsroutes zijn aanwezig in de receptie, deze kunt u per dag lenen. De camping ligt dicht aan de welbekende knooppuntenroute. De kaarten hiervan zijn te koop in de receptie.

Vanuit mini camping De Linde kunt u schitterende fiets en wandelroutes maken. Vanaf de camping kunt u de goed bewegwijzerde routes volgen. Wandel- en fietsroutes zijn te verkrijgen bij de receptie. Deze minicamping in Limburg voldoet aan de laatst gestelde eisen wat betreft het legionella beleid en volgens de ANWB is De Linde een van de mooist gelegen campings van deze omgeving in Limburg.

boerencamping de linde Merselo - minicamping limburg

Even een weekje of misschien nog langer ongestoord genieten in een landelijke omgeving in Limburg, even ver weg van uw dagelijkse beslommeringen of de stress van uw werk. Laat u verrassen op mini camping De Linde Merselo.

Zoekt u meer informatie van deze minicamping in Limburg?
Bezoek dan de website van mini camping De Linde

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina