Minicamping de Balloohoeve in Balloo
Boerencamping in de provincie Drenthe

Minicamping de Balloohoeve in Balloo, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, is een mooie, rustige camping. De camping ligt op een veld achter de boerderij met uitzicht op het mooie natuurgebied Kampsheide. De camping heeft maximaal 25 staanplaatsen voor tenten en caravans en is geopend van 1 april t/m 1 november. Alle plaatsen hebben een electra aansluiting en er zijn diverse watertappunten op het terrein aanwezig. Voor de gasten is er gratis WiFi beschikbaar. Om het terrein van Minicamping De Ballohoeve in Balloo, een boerencamping in de provincie Drenthe, mooi groen te houden mag er geen plastic of zijl in de voortent of onder de tent gelegd worden.

Mooie open plekken voor optimaal genot op Boerencamping de Balloohoeve

Er is ook een mooi en ruim sanitair gebouw met 3 toiletten en 4 warme douches. Er zijn 4 wasbakken en buiten kunt u de vaat doen. Ook kunt u voor een klein bedrag de wasmachine en droger gebruiken. In overleg zijn huisdieren toegestaan. Uw auto wordt buiten het kampeerterrein geparkeerd. Op De Balloohoeve is ook een winkel waar u eigen gemaakte producten en streekproducten kunt kopen. Ook is het een ijsboerderij waar u heerlijk biologisch ijs kunt kopen. Tenslotte is er nog een Theeschenkerij waar u een heerlijk van een kopje thee met eventueel een echt Balloohoefje kunt genieten.

Minicamping de Balloohoeve ligt gelegen in het mooie, rustige dorpje Balloo. Balloo ligt tussen Assen en Rolde in. De camping ligt op 1 km van Rolde en op 5 km van het centrum van Assen. Om de camping heen liggen verschillende natuurgebieden, zo heb je Kampsheide, De Drentse Aa en Balloërveld. Mooie gelegenheden om lekker te fietsen of te wandelen. Ook zijn hier leuke routes voor ruiters. U kunt niet alleen met uw tent hier staan op de boerderijcamping De Balloohoeve, maar het is ook mogelijk om met uw caravan of camper te komen. Ook is het mogelijk om de trekkershut te huren, hiervan staat er één op de camping. Ook wel het Hans en Grietje huis genoemd.

Boerderijcamping Drenthe, Boerencamping de Balloohoeve

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van minicamping De Ballohoeve in Balloo

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina