Minicamping Casa Vigna bij Ceva
Kleine camping in de Regio Piemonte (Noord-Italië)

Minicamping Casa Vigna bij Ceva, een kleine camping in de Regio Piemonte (Noord-Italië), is een uitstekende locatie om uw vakantie door te brengen. Dit doet u bij de wijngaard van Jaap en Astrid. De camping beschikt slechts over 2 tentplaatsen. Tevens worden 2 vakantiehuisjes en een Eriba caravan en een de Waard tent verhuurd. Alles is heel kleinschaling. De terras kampeerplekken liggen iets boven de wijngaard en bieden privacy, rust en een mooi uitzicht. Er is stroom en water. De plekken zijn geschikt voor de echte kampeerderen zijn dus niet geschikt voor een bungalowtent of caravan.

minicamping casa vigna bij ceva

De huurtent op Minicamping Casa Vigna bij Ceva is compleet ingericht, heeft goede matrassen en is geschikt voor twee personen. Ideaal voor kampeerders die met het vliegtuig komen en dus niet veel bagage bij zich hebben. Bij de picknickbank staat een kooktoestel. Voor de gebruikers van de tentplaatsen en de caravan is er een aparte ruimte met een nieuw toilet en een douche. Op het terrein is een eenvoudig zwembad aanwezig. Iedereen die hier geweest is, is onder de indruk van het uitzicht, de natuur, rust en ruimte.

Wandeltochten door deze schitterende omgeving bij Minicamping Casa Vigna bij Ceva starten direct vanaf het terrein. Ook kunt u met behulp van een GPS leuke wandel en fietstochten maken. Een dagje naar het strand of het wijngebied van Barolo? Het is slechts 45 minuten rijden. Ceva is een gezellig plaatsje met winkeltjes, restaurantjes en de wekelijkse markt. Ceva heeft een treinstation met een directe verbinding naar Turijn en Savona (de kust). Vanaf Casa Vigna starten met een rondje San Lino, een flinke wandeling door de heuvels: wandel naar het kerkje van San Lino of het Napoleon monument (360 graden uitzicht). Of rijd naar de bergen van het Mondole skigebied voor een echte bergwandeling. De liften draaien zomers voor de bergwandelaars. De grotten van Bossea liggen op de route. Ontdek dorpjes en mooie steden in de omgeving (Turijn, Genua, Mondovi, Murazzano), musea en natuurparken, het Italiaanse eten (Slowfood), het Santuario di Vicoforte en meer. Er is een map vol met tips op de camping aanwezig. Langs de kustweg zijn veel gezellige stranden. Ook de kustplaatsjes Noli en San Remo zijn een bezoek waard. Maar er is nog veel meer te beleven en te zien in deze mooie omgeving Piemonte.

prachtig uitzicht bij camping casa vigna

Wilt u nog meer weten over deze kleine camping in de Regio Piemonte?
Bezoek dan de website van Minicamping Casa Vigna bij Ceva.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina