Minicamping Klavervier in De Kiel
Boerencamping in de provincie Drenthe

Achter het witte huisje langs de N-376 ligt minicamping Klavervier in De Kiel, een boerencamping in de provincie Drenthe. Sommige gasten noemen het "jullie paradijsje" en anderen "oase omringd door akkerbouwgrond ". De inrichting en ligging van het terrein is echter zodanig dat het niet geschikt is voor kinderen. Dus voor een vakantie als 30+er om te genieten van de rust, het uitzicht en de prima sanitaire voorzieningen, kom dan naar minicamping Klavervier in De Kiel, een boerencamping in de provincie Drenthe.

minicamping Klavervier in de Kiel, boerencamping in DrentheOp minicamping Klavervier in De Kiel treft u en modern stenen toiletgebouw met nette sanitaire voorzieningen, 2 douche- en wasruimtes, 4 toiletten, invalidentoilet en -douche met stoel,2 Afwasgelegenheden; een openbare ruimte met bibliotheek en elke dag een nieuwe krant. Op 15 kamperplaatsen hebt u de beschikking over 6 a electra, 5 anderen zijn voorzien van 16 a electra. Op deze camping kunt u ook dmv Wifi internetten. Mocht u eens niet zelf willen koken, een cafe-restaurant met terras is op loopafstand aanwezig.

Boerencamping Klavervier in De Kiel, minicamping in Drenthe


Vanaf 1 april 2010 kunt u op minicamping Klavervier in De Kiel beschikken over een accomodatie waar 2 ruimtes gemaakt zijn met douche, wc en tweepersoons bedstee. De foto's hiervan zijn op de website te bezichtigen. Inventaris per appartement: tv, internetaansluiting, tafel, 4 stoelen en een privé terras op het zuiden.Bent u van plan om met 4 personen of meer te komen dan bestaat de mogelijkheid om tegen meerprijs het hele gebouw te huren. Het gebouw heeft tussen de appartementen ook een ruimte met kookgelegenheid, bar, 2 tweepersoons slaapbanken en een terras.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping Klavervier in De Kiel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina