Minicamping Het Brook in Denekamp
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Minicamping Het Brook in Denekamp, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is gelegen op een boerderij die zeer lang in bezit is geweest van dezelfde familie. Nu is deze in het bezit van de familie Ter Duis, die echter de naam van de boerderij in ere hebben gehouden. Denekamp ligt in het deelgebied Twente, nabij de grens met Duitsland. Indien u kampeert op Minicamping Het Brook in Denekamp, een boerderijcamping in de provincie Overijssel, dan verblijft u op een plek met een grote historie.

minicamping het Brook in Twente, Overijssel

Minicamping Het Brook in Denekamp is voorzien van 15 ruime standplaatsen. De sanitaire voorzieningen zijn allemaal up to date en schoon. Er staan drie douches en drie toiletten voor de gast ter beschikking. Mocht het weer u eens in de steek laten dan staat er een hele mooie recreatie ruimte tot uw beschikking. Een voordeel van de locatie nabij een kanaal is dat u ook heerlijk kunt vissen. Voor de kinderen is er een speelweide aangelegd.

boerencamping Het Brook in Denekamp, Overijssel, minicamping in Twente

Buiten minicamping Het Brook in Denekamp om zijn er voldoende mogelijkheden om deze prachtige omgeving te leren kennen. Maar een huifkartocht, of geniet van de mooie fietstochten. Er is hier volop afwisseling van natuur, steden, kastelen en de diverse landgoeden. Maar ook een bezoek aan Bad Bentheim met zijn beroemde kasteel, Gronau of de dierentuin in Nordhorn zijn bijzonder aan te raden.

 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in Denekamp?
Bezoek dan eens de website van minicamping Het Brook in Denekamp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina