Camping Het Boerenhof in Brezno
Boerencamping in Slowakije

Camping Sedliacky Dvor ofwel camping Het Boerenhof in Brezno, een boerencamping in Slowakije, is een kleine, gezellige familiecamping, gelegen in het hart van Slowakije. Landelijk gelegen met rondom vrij uitzicht over zacht glooiende heuvels. Geografisch het ideale startpunt voor véle dagtrips en uitjes. Diverse mooie mountainbike- GPS- en wandel-routes direct vanaf de boerderij, Nationaal park Muránska Planina en de bekende Lage Tatra vlakbij. Zelfs dagtrips mogelijk naar het Slowaaks Paradijs en de Hoge Tatra. Met andere woorden, camping Het Boerenhof in Brezno, een boerencamping in Slowakije, is dé verblijfplaats voor de kampeer liefhebber.

minicamping Het Boerenhof in Brezno, Slowakije


 
Beleeft u op het camping Het Boerenhof in Brezno het eenvoudige, hartelijke Slowaakse landleven, omringd door de prachtige, pure Slowaakse natuur. Er zijn diverse zitjes en hangstoelen in de boomgaard, voor gezamenlijk gebruik. Op het terras kunt u genieten van een koud biertje, of huisgemaakte likeur. 's Avonds bij het kampvuur kunt u genieten van de immens grote sterrenhemel.U kunt meehelpen met alle boeren-bezigheden:  dieren verzorgen, jams/augurken inmaken, fruit plukken, siropen en likeuren maken, het hooi binnenhalen. Voor de kinderen zijn er diverse leuke speeltoestellen.

Kliene boerencamping in Brezno, Slowakije


 
Huisgemaakte producten, honing en eieren te koop op de boerderij van camping Het Boerenhof in Brezno. Uitgebreide informatie over de omgeving, alsook een klapper met kant-en-klare dagtrips staan u ter beschikking. Men laat u graag kennismaken met folklore, oude ambachten/handwerk, en "échte stukjes Slowakije", zoals een uitje naar de Salaš: "kijken en proeven aan het ruige leven van de schaapsherders in de heuvels“.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in Slowakije?
Bezoek dan HIER de website van camping Het Boerenhof in Brezno.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina