Minicamping "Hendriks wijkje" in Elim
Boerencamping in Drenthe

Minicamping "Hendriks wijkje" in Elim, een boerencamping in de provincie Drenthe, is een leuke familiecamping waar u de keuze heeft uit 15 ruime kampeerplekken. U beschikt hier over een stroomaansluiting (6 amp) en een gedeelde waterkraan. Naast de 15 kampeerplaatsen kunt u hier ook verblijven in een te huren toercaravan met voortent en sinds 1012 kunt u ook een volledig ingerichte Pipowagen huren, deze zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Dus ook eventuele bezoekers zijn van harte welkom op VeKaBo Minicamping "Hendriks wijkje"in Elim, een boerencamping in de provincie Drenthe.

Minicamping Hendriks wijkje in Elim, kleine camping in Drenthe


Minicamping "Hendriks wijkje" in Elim beschikt over een modern sanitairgebouw, ook geschikt voor mindervalide mensen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een wasmachine, centrifuge, en een koel/vrieskast. Bij voldoende bezetting worden er diverse activiteiten georganiseerd. Kinderen mogen helpen met het verzorgen van de pony's en natuurlijk mogen ze hier ook een rondje op rijden. Vanaf uw eigen kampeerplaats heeft u een goed overzicht op de spelende kinderen.

boerencamping Hendrikswijkje in Elim, minicamping in Drenthe

 


Minicamping "Hendriks wijkje" in Elim is gelegen in het zuidoosten van de provincie Drenthe waar volop bos, vlakbij Hoogeveen. Het recreatiegebied “Schoonhoven”, met een groot zwemmeer en voor de kleintjes een spartelmeer, ligt op een kwartiertje van de camping. Natuurlijk zijn er in deze bosrijke provincie Drenthe vele fiets en wandelroutes uitgezet. Maar met de zgn. knooppunten kunt u zelf ook schitterende route maken. Anders activiteiten zijn natuurlijk volop te vinden op de website van de camping.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan hier de website van minicamping "Hendriks wijkje" in Elim.
.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina