Minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug
Een boerencamping in de provincie Drenthe

De familie Meerman heten u graag van harte welkom op minicamping Drentsheerlijk! in Geesbrug, een mini camping in de provincie Drenthe. Wilt u echt genieten op z’n Drents van alle rust, de ruimte, het groen, de bossen en al het andere moois dat Drenthe te bieden heeft? Dan biedt minicamping Drentsheerlijk u daarvoor alle mogelijkheden. Het motto is niet voor niets “Prinsheerlijk genieten op z’n Drents."

Minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug, een boerencamping in Drenthe

 

Gelegen in het fraaie afwisselende Drentse landschap biedt minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug alle ruimte die u wilt hebben en goede voorzieningen om het leven aangenaam te maken. Martin en Winnifred zijn trots op hun prachtige camping. En wij nodigen u graag uit om uw zomervakantie of gewoon een paar dagen er lekker er tussen uit bij ons door te brengen. Bekijkt u op de website de foto impressie van de verschillende onderdelen van deze minicamping met prachtig groen, zeer ruime plaatsen, fruitbomen en de uitgebreide faciliteiten die u ter beschikking bestaan.

Op minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug zijn de kampeerplaatsen allesbehalve mini te noemen. U heeft hier alle ruimte voor uw caravan of tent(en) en veel privacy. Sommige plaatsen liggen zelfs geheel verscholen in het groen, anderen liggen bij de fruitbomen of u moet echt even lopen om de buren gedag te zeggen. De oppervlakte van de camping is 4 ha en met maximaal 25 plaatsen is er dus volop ruimte voor iedereen om van alles te ondernemen (of om gewoon niets te doen).

Minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug

 

Minicamping Drentsheerlijk is in meer dan één opzicht groen te noemen. Als gast ontdekt u direct het vele en gevarieerde groen, maar men wil nog verder gaan en dat kunt u op een aantal manieren ontdekken. Zo benutten men het grondwater onder camping voor het doorspoelen van de toiletten, is er een windmolen op het terrein voor stroomvoorziening, wordt het gras wekelijks kort gemaaid voor extra bodemvoeding en hergebruiken men zoveel mogelijk materialen.

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Drenthe
Bekijk dan de website van minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina