Minicamping De Venneweide in Alphen
Boerderijcamping in Noord-Brabant

De Fam. de Jong is de trotse eigenaar van minicamping De Venneweide in Alphen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant. Deze rustig gelegen camping is gelegen bij een nog actieve boerderij, zodat u hier echt aan het kamperen bij de boer bent. De plaatsen op minicamping De Venneweide in Alphen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant zijn allemaal ruim, hebben een tegelplateau en een stroomvoorziening.

boerencamping De Venneweide in Alphen, boerencamping in Noord-Brabant

Het sanitair op minicamping De Venneweide in Alphen is zondermeer netjes en wordt goed onderhouden. Er zijn 3 douches, 3 toiletten en enkele andere voorzieningen. Ook is er een verblijfsruimte waar diverse soorten informatie verkrijgbaar is. Mocht u graag lezen, dan kunt u hier ook de boeken lenen. Een andere activiteit is oa. Jeu de Boules. Minicamping De Venneweide in Alphen is veilig voor kinderen.

boerencamping De Venneweide in Noord-Brabant

Er is een grote parkeerplaats naast de camping, dit biedt dus de veiligheid voor de kinderen. Hierdoor treft u hier ook een mooie grasmat aan. Noord-Brabant is natuurlijk een fantastische provuncie om fietstochten te maken. De fietsknooppuntroutes zijn hier ontstaan. Maar ook met de auto kunt u erop uit trekken, de steden in de buurt zijn allemaal mooi en bieden u een rijke historie.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Venneweide in Alphen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina