Minicamping De Boomgaard in Bunnik
Kleine camping in Utrecht

Mincamping de Boomgaard in Bunnik, een (middel)kleine camping in de provincie Utrecht, is een groen park in het centrum van het land. Het mooie, ruim opgezette park ligt midden in de mooie Kromme Rijnstreek en is een uitstekend uitgangspunt voor het maken van mooie fiets-, wandel- of vaartochten. U kunt o.a. genieten van de Hollandse waterlinie, de Utrechtse heuvelrug en diverse forten. Ook de stad Utrecht en de omliggende dorpjes zijn de moeite van uw bezoek meer dan waard. Door onze centrale ligging is alles binnen handbereik.

minicamping De Boomgaard in Bunnik, Utrecht

 

Ook voor kinderen is Camping de Boomgaard in Bunnik een waar speelparadijs. Ze hebben alle ruimte om ongestoord en veilig te kunnen spelen. Ze kunnen schommelen, glijden van de glijbaan, slingeren aan de liaan, diertjes voeren in de dierenweide, een verfrissende duik nemen in het zwembad of kikkertjes vangen in de speciaal aangelegde vijvers. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk verblijf voor al onze gasten.

Boerencamping of kleine camping in de provincie Utrecht

De ruime staplaatsen op minicamping De Boomgaard in Bunnik zijn gelegen in de hoogstamboomgaard of op het open veld zijn voorzien van 6 ampère stroom en overal op het terrein is wifi beschikbaar. De voorzieningen zijn erg uitgebreid, er zijn o.a. luxe toiletten aanwezig. Ook is er een zwembad, een kinderboerdeij, een broodjesservice, enzovoorts. Te veel om op te noemen.

Wilt u dat ook ervaren op SVR camping De Boomgaard in Bunnik?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Boomgaard in Bunnik.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina