Minicamping Cascina Gatera in Belvedere Langhe
Boerderijcamping in Piemonte

Minicamping Cascina Gatere in Belvedere Langhe, een boerderijcamping in Piemonte, ligt aan de aan de voet van Belvedere Langhe beschut tussen twee heuvels. De mini camping heeft een mooie beschutte ligging met drie ruime plekken tussen wijngaarden en hazelnootboomplantages met een fraai uitzicht over de Po vlakte op de Alpen. Hier kunt u optimaal genieten van de rust en de natuur. De plekken liggen op een terras en hebben een met gras bedekte bodem. De camping is autovrij, er is parkeergelegenheid op korte afstand van de plekken (ongeveer 25 meter). Minicamping Cascina Gatere in Belvedere Langhe, een boerderijcamping in Piemonte is helaas door haar ligging niet geschikt voor campers en caravans.


De plekken op Minicamping Cascina Gatere in Belvedere Langhe zijn ongeveer 70m2 (7x10m) en voorzien van een pergola zodat u ook heerlijk in de schaduw kunt genieten. Er is een sfeervolle porticato (overkapping) waar u verkoelend kunt zitten met uitzicht op de wijngaard hier kunt u gebruik maken van gratis wifi. Er zijn geen voorzieningen voor kinderen. Onder de porticato bevinden zich tevens de sanitaire voorzieningen bestaande uit twee wastafels, een douche een toilet. Aan de buitenzijde bevindt zich de mogelijkheid om af te wassen. Het sanitair is voorzien van warm water. Electra is aanwezig onder de porticato.

 

Voor boodschappen bent u vanaf Minicamping Cascina Gatere in Belvedere Langhe in 10 minuten in Murazzano of Dogliani, waar ook gezellige koffiebarretjes en heerlijke restaurantjes zijn. In de buurt zijn ook volop cantina's waar u wijn kunt proeven. De omgeving is ook prachtig om te fietsen of te wandelen. Piemonte is rijk aan ontspanningsmogelijkheden, naast de vele wijnhuizen en restaurants zijn er volop andere activiteiten. Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen. Het gebied is voorzien van meerdere routes van verscheidene afstanden op kaart Of geheel op eigen initiatief. Als u houd van fietsen dan is de Langhe beslist een uitdaging waard. Voor zowel de wielrenner als de MTB riders zijn er uitgezette routes met mooie klimmen en afdalingen. Aan te raden zijn de mooie tochten van Salite dei Campioni routes met verschillende afstanden en hoogteverschillen.

 

Wilt u meer weten over deze kleine boerencamping in Piemonte?
Bezoek dan de website van Minicamping Cascina Gatere in Belvedere Langhe.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina