Minicamping 3 Akers in De Woude
Boerencamping in de provincie Noord-Holland

Yvonne en Rene, de eigenaren van minicamping 3 Akers in De Woude, een boerencamping in de provincie Noord-Holland, willen u graag als gast verwelkomen op hun schitteren gelegen camping vlak bij Alkmaar. Sinds maart 2002 hebben zij de boerderij en de camping overgenomen.. De boerderij is sinds 1980 niet meer in gebruik. Wel heeft men een aantal dieren rondlopen (4 schapen, 11 kippen, 2 katten, 2 honden en 3 pony's) om toch weer een beetje ‘het boerderij’ gevoel te krijgen. Wilt u dus het gevoel van een boerencamping, kom dan als gast bij minicamping 3 Akers in De Woude, een boerencamping in de provincie Noord-Holland.

MINICAMPING 3 aKERS IN dE wOUDE, nOORD hOLLAND

 

Minicamping 3 Akers in De Woude is een landelijke en knusse camping (met 29 plaatsen), gelegen aan het eind van de wereld op het eiland 'De Woude' in het Alkmaardermeer. De 3 Akers is niet zomaar een camping, maar een unieke en stijlvolle plek, waar u zeer gastvrij ontvangen wordt. De camping bestaat voor het grootste deel uit vaste standplaatsen (20 vaste plaatsen) en een aantal plaatsen voor tijdelijk verblijf. Daarnaast kunt u op de camping overnachten in diverse ludieke caravans (pipowagens)

Zowel als campinggast en als bewoner van de pipowagens of de romantische caravan op minicamping 3 Akers in De Woude kun je gebruik maken van de luxe sanitaire voorzieningen. Deze zijn te vinden in een in een eigen stij gebouwd apart toiletgebouw. Daarnaast is de nostalgische stal ingericht voor algemeen gebruik. Je vind in de stal een aangename en gezellige ruimte, ingericht met lange tafels, franse stoeltjes en curiosa. In het kleine boerderijwinkeltje kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie met iets lekkers, een ijsje of iets te snoepen. Aan de waterkant bevinden zich diverse comfortabele zitjes en picknicktafels waar je kunt genieten van de voorbijkomende zeilbootjes en plezierjachten.

Minicamping 3 Akers in De Woude, boerencamping in Noord-Holland

 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van minicaming 3 Akers in De Woude.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina