Vakantieboerderij Limburg
Kampeerboerderij De Holsterhof

U bent op kampeerboerderij De Holsterhof te gast bij de familie Ten Berge.

De Holsterhof is een oude boerderij die geheel verbouwd, aangepast en ingericht is als vakantieboerderij. De Holsterhof is gelegen in een uniek landschappelijke omgeving in het hart van Limburg. Scoutinggroepen, sport-, jeugd-, en personeels- verenigingen, families,scholen en andere groeperingen zijn hier van harte welkom. Maar ook voor buurtfeesten, reünies, schoolverlaterdagen, werk- en studieweken e.d. biedt Kampeerboerderij De Holsterhof unieke mogelijkheden.

kampeerboerderij  De holsterhof

U kunt natuurlijk ook kamperen op de minicamping behorende bij de Holsterhof. De minicamping en de vakantieboerderij zijn geheel van elkaar gescheiden en hebben hun eigen voorzieningen. De kinderen hoeven zich niet te vervelen, rondom de gebouwen liggen speelweiden en er is een speeltuin met leuke speeltoestellen. Ook zijn er voldoende sportvelden, o.a. een volleybal en een voetbalveld.

Vakantieboerderij De Holsterhof ligt in een schitterende landschappelijke omgeving waar u vanuit ontspannen wandel en fietstochten kunt maken. Of neen avontuurlijke boottocht maken over de Maasplassen.

Zoekt u meer informatie over deze vakantieboerderij Limburg.
Bezoek de website van kampeerboerderij  De Holsterhof

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina