Camping/Recreatiepark De Groene Valk in Zeegse
Prachtige camping in Drenthe

Camping recreatiepark de Groene Valk in Zeegse is een relatief kleine, zeer gastvrije camping. Deze camping is specifiek richt op mensen die zonder kinderen op vakantie gaan. U kunt daardoor maximaal van uw rust en privacy genieten. De camping is prachtig gelegen in het nationaal Beek- en Esdorpenlandschap Drentsche AA, in het noorden van de provincie Drenthe. Ver weg van de drukke wegen kunt u hier volop genieten van de rust en de ruimte en wordt u ’s ochtends heerlijk wakker met het geluid van fluitende vogels. De camping ligt beschut door een brede, hoge bos-strook waardoor er altijd heel weinig wind is. Eigenaren Edgar en Janetta zorgen ervoor dat u zich echt op uw gemak voelt en dat u heerlijk uitgerust weer naar huis gaat. Camping recreatiepark De Groene Valk in Zeegse, een minicamping in de provincie Drenthe kenmerkt zich door de uiterst fraaie ligging, de persoonlijke benadering, de kraakheldere sanitaire voorzieningen en de vriendelijke prijzen En, niet onbelangrijk, de camping is stralingsarm!

Camping/Recreatiepark de Groene Valk in Zeegse/Drenthe

Het sanitair op Camping recreatiepark De Groene Valk in Zeegse is erg netjes en bestaat uit 1 herendouche en 2 heren toiletten en 1 damesdouche en 2 damestoiletten. Op deze met 16 ruime plaatsen die voorzien zijn van 16 amp, kunt u kiezen, uit verschillende soorten van verblijf: u kunt met een camper of caravan komen, u kunt met een tent komen maar u kunt ook een compleet ingerichte tent of een mooi chalet huren. Wilt u wel eens ervaren hoe het is om in een camper uw vakantie door te brengen zonder dat u die eerst voor een bepaalde tijd moet huren? Hier is er één te huur! Niet om mee door het land te trekken maar echt om eens te kunnen ervaren hoe het nou is om in een camper op vakantie te gaan. Mocht het u hier zeer goed bevallen dan zijn er ook voor langere tijd seizoenplaatsen te huur.

Camping Recreatiepark De Groene Valk in Zeegse ligt in de natuurlijke omgeving van het Drentse landschap, het stroomdal van Drentsche Aa. Dit landschap is tevens het tweede nationale park van Nederland. Een gebied met een enorme diversiteit aan natuurschoon en veel verschillende landschapstypes. Voor de natuur- en rustzoekers een buitengewoon aantrekkelijk gebied. Ten noordoosten van Assen slingeren de diepjes en stroompjes van de Drentsche Aa door een landschap dat er nog altijd uitziet zoals een eeuw geleden. Romantischer kan het bijna niet. Bij ieder dorp krijgen de stroompjes een andere naam. Pas in de buurt van de stad Groningen spreken we over de Drentsche Aa. Het stroomdal barst van de heidevelden en zandverstuivingen, elzensingels, esdorpen-met-brink en hooilanden die in het voorjaar geel en rood kleuren van de boterbloemen en zuring.

De ligging is ten oosten van Assen en ten zuiden van Groningen. Een ideaal gebied voor het maken van fiets- en/of wandeltochten.

Prachtig landschap bij Camping/Recreatiepark de Groene Valk

Wilt u nog meer weten over deze rustgevende camping in Drenthe?
Bezoek dan een de website van Camping Recreatiepark De Groene Valk in Zeegse.

Camping Recreatiepark de Groene Valk in Zeegse is gelegen in het schitterende stroomdal van de Drentsche Aa. Een gebied met veel afwisseling aan natuurschoon en diverse landschapstypes. De camping is zeer ruim opgezet en alleen beschikbaar voor mensen die zonder kinderen op vakantie gaan.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina