Boerencamping de Vergulde Hand in Riel
Minicamping in Noord-Brabant

Boerencamping de Vergulde Hand in Riel, een minicamping in het prachitge Noord-Brabant, is een mooie camping net even ten zuiden van Tilburg in het prachtige Riel gelegen. De camping, een boerencamping, biedt U de mogelijkheid om te kamperen en gebruik te maken van de faciliteiten van De Vergulde Hand in de prachtige omgeving van Alphen, Riel en Gilze. Wij zijn geopend van 1 april tot 30 september. Door de prachtige ligging bij Riel, bent u vrij centraal in de omgeving waarbij ook uitstapjes naar België mogelijk zijn om daar de cultuur eens te proeven. Dit maakt boerencamping de Vergulde Hand tot een ideale uitvalsbasis voor velen.

Boerencamping de Vergulde Hand in Riel

De Rielse heide een agrarisch gebied dicht bij de natuurgebieden de Regte heide, Riels laag en de Chaamse en Alphense bossen. De Vergulde Hand is aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie.

Mini-camping De Vergulde Hand onderscheidt zich van andere boerencampings door zijn ambachtelijke ontspannings mogelijkheden. Bij minder goed weer zijn er leuke activiteiten te ondernemen. Hierbij denken wij aan boetseren, schilderen, hout bewerken of smeden. In overleg met De Vergulde Hand kunnen deze mogelijkheden benut worden.

Faciliteiten

Op de boerencamping zijn 14 staanplaatsen beschikbaar. Douches, toiletten en stroomvoorziening van 6 amp en wifi is aanwezig. Het veld heeft een afgesloten karakter doorzijn beplanting. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de woonkamer van de Vergulde Hand. Ook zijn wij in het bezit van een CardiAid voor een gerust stellende vakantie. Onze doelgroep zijn de mensen die houden van ontspanning en rustttt..........

Heb je interesse, kijk dan in het gastenboek en fotoboek op deze site of kom op zaterdagmorgen tussen 10 uur en 12 uur kijken. U bent van harte welkom bij de boerencamping van de Vergulde Hand.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Noord-Brabant?
Bekijk dan zeker ook de website van boerencamping de Vergulde Hand in Riel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina