Boerencamping De linden in Mussel
Minicamping in de provincie Groningen

Boerencamping De Linden in Mussel, een minicamping in de provincie Groningen is een rustige, parkachtige camping met ven, bomenroute, cottagetuinen en een dierenweide. De nadruk ligt op deze camping op ruimte en privacy, te midden van uitbundig groen in de vorm van houtsingels, veel soorten bomen, struiken en bloemen, waardoor er ook veel vogels te zien en te horen zijn. Door de ligging aan de rand van het fraaie Westerwolde, is het een goede uitvalbasis voor wandelingen en fietstochten. Routes van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten zijn beschikbaar op boerencamping De Linden in Mussel, een minicamping in de provincie Groningen.

Boerencamping De linden in Mussel, Groningen


Boerencamping De Linden in Mussel is een unieke, landelijk gelegen camping. Het 3,5 ha grote terrein is zeer sfeervol aangelegd, waarbij 20 ruime plaatsen met veel privacy zijn gecreëerd in het groen. Zo kunt u volop genieten van de rust, de vele bloemen, vogels en soorten bomen. U kunt bijvoorbeeld een wandeling maken langs de bomenroute, met meer dan 130 boomsoorten, of een wandeling maken door onze cottagetuinen, waar eveneens veel soorten te bewonderen zijn en waar altijd wat bloeit.

Verder is er in 1999 op het terrein van Boerencamping De Linden in Mussel een plas aangelegd met een strandje, waar het goed toeven is. Voor kleine kinderen is er een speelweide met wat eenvoudige speeltoestellen (glijbaan, wip, schommel) en een zandbak. Ook is er een weide met wat schapen en een geit. Zo hoopt men een plek gecreëerd te hebben waar u een fijne tijd kunt doorbrengen. De sanitaire voorzieningen zijn ruim aanwezig.

Minicamping De Linden in Mussel, Boerencamping
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van boerencamping De Linden in Mussel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina