Minicamping De Molenhorst in Beilen
Boerderijcamping in de provincie Drenthe –

U bent van harte welkom op minicamping “De Molenhorst” 1,5 km van Beilen (Midden Drenthe), een boerencamping in de provincie Drenthe.. De Molenhorst heeft een akkerbouwbedrijf met kleinvee en een rustige landelijk gelegen SVR boerderijcamping op ongeveer 1 hectare gedraineerd veld met 30 ruime kampeerplaatsen, elk staplaats is voorzien van 6 ampère elektra aansluiting. Tevens zijn er huurcaravans en een vakantieappartement beschikbaar.

Boerencamping Molenhorst in Beilen

 

Minicamping “De Molenhorst” in Beilen heeft 25 gratis parkeerplaatsen en een verharde rondweg over de camping. De faciliteiten zijn er prima: Er zijn nette en schone douches en toiletten op verschillende locaties te vinden. Tevens is er een afwas/spoelplaats, stortplaats voor het chemische toilet met spoelinrichting. Sinds 2011 kunt u als gast ook beschikken over draadloos internet. De minicamping De Molenhorst in Beilen (Midden Drenthe) is zeer kindvriendelijk. Er zijn diverse speelattributen voor de kinderen, zoals: Een grote trampoline, zandbak met plastic speelgoed, een kleine glijbaan. Ook is op de boerderijcamping kleinvee aanwezig, zoals kippen, konijnen, geitjes en ganzen. En als de kinderen zin hebben, kunnen ze rijden op de rug van Bart, de ezel.

 

Minicamping de Molenhorst in Beilen

 

Een gedeelte van de boerderij van Minicamping Molenhorst is voor u als gasten ingericht als ontmoeting- en hobbyruimte. Er kunt er gratis boeken lenen en er is een koelkast en een tv. Op de boerenzolder kunnen eventueel spelletjes worden gedaan. In Beilen (Midden Drenthe) vindt u diverse winkels, waaronder ook enkele supermarkten. Het verse brood haalt u op loopafstand van de minicamping bij de warme bakker. Voor fietsverhuur kunt u bij het NS-station terecht. Op plm.1½ km vanaf minicamping De Molenhorst ligt Terhorsterzand, een schitterende recreatieplas en de toegang is nog gratis ook. Zwemt u liever in een overdekt- of openluchtzwembad? Dat kan, want Beilen heeft net een fonkelnieuw zwembad.

De provincie Drenthe staat bekend om zijn fietsroutes. Op de boerderijcamping ligt een map met de mooiste fiets- en wandelroutes voor u ter inzage. Voor meer fietsroutes, kijk op fietsprovincie.nl Even een weekje er tussen uit. Op minicamping De Molenhorst in Drenthe heeft u volop vrijheid. De kinderen spelen lekker buiten terwijl u geniet van de zon. En ‘s avonds bij het kampvuur iseen gezellige avond met de andere kampeerders verzekerd!

Zoekt u meer informatie over deze boerencamping Drenthe!
Bezoek de website van Minicamping de Molenhorst te Beilen (Midden Drenthe).

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina